Lovitură de teatru în dosarul bătăușei care a desfigurat-o pe Cristina Joia. Ce a decis instanţa

Femeia care a mutilat-o pe Cristina Joia a fost scoasă din arestul la domiciliu și lăsată liberă, sub control judiciar. Agresoarea nu are voie să ia legătura cu victima și martorii.

15 ian. 2021, 11:28
Lovitură de teatru în dosarul bătăușei care a desfigurat-o pe Cristina Joia. Ce a decis instanţa
Cristina Joia a fost desfigurată

Nicoleta Ștefania Andrei, femeia de 34 de ani care a lovit-o într-un supermarket, pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” de la pro TV, este din nou liberă, anunţă SpyNews. Deși inițial judecătorii au considerat că agresoarea este un pericol public și trebuie să stea în arest, ulterior aceștia au dispus arestul la domiciliu. Zilele trecute, însă, judecătorii s-au răzgândit și au dispus ca femeia să fie liberă, pe motiv că nu mai reprezintă un pericol pentru cei din jur.

Cristina Joia, desfigurată în supermarket

„Admite contestaţia formulată de inculpata Andrei Nicoleta Ştefania împotriva încheierii din data de 30.12.2020 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi rejudecând în fond: înlocuieşte măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata Andrei Nicoleta Ştefania cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, de la data de 07.01.2021 la 07.03.2021, inclusiv. (…) Impune inculpatei Andrei Nicoleta Ştefania ca, pe timpul controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, judecătorului de cameră preliminară sau instanţei de judecată; b) să nu se apropie de persoana vătămată …, martorii …, … şi …, să nu comunice cu aceste persoane, direct sau indirect, pe nicio cale; c) să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; d) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme. Atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Definitivă”, este sentinţa instanţei.

Cristina Joia, o nouă operaţie după ce a fost desfigurată. Cum arată acum vedeta de la Pro TV

Agresiunea a avut loc pe 8 noiembrie 2020, într-un supermarket din București, după ce Cristina Joia i-a atras atenția femeii că parcase neregulamentar și blocase accesul în parcare.

„M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică lovitura, pe moment nu mi-am dat seama că ea avea ceva ascuțit la mână și am căzut jos. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reacție, nimeni nu suna la poliție sau SMURD, ea a fugit, a zis ceva când a fugit, mi-era foarte rău deja. O singură fetiță s-a aplecat să îmi dea un șervețel. Casiera – am imaginea asta, nu-mi iese din minte – casiera continua să pună produse, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit, la scurt timp după agresiune, Cristina Joia.