Cristina Joia, o nouă operaţie după ce a fost desfigurată. Cum arată acum vedeta de la Pro TV

Cristina Joia a fost operată pentru a doua oară după incidentul de luna trecută, când a fost lovită cu bestialitate de o femeie, într-un magazin din București.

22 dec. 2020, 14:32
Cristina Joia, o nouă operaţie după ce a fost desfigurată. Cum arată acum vedeta de la Pro TV

Cristina Joia a trecut prin a doua operație la nivelul nasului, care i-a fost desfigurat la începutul lunii noiembrie de o femeie pusă pe scandal. Designerul de la „Visuri la cheie” a trecut printr-o intervenție dificilă, dar necesară.

Cristina Joia, a doua operaţie după ce a fost desfigurată

„M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers inițial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenție de urgență și voiam să știu dacă aș putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operația s-a dovedit a fi una de reconstrucție nazală, dar asta am aflat postoperator”, a declarat Cristina Joia pentru Pro TV.

„Operația nu a fost ușoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziție oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar ști să ne spună mai multe). Ideea e că pe fișa mea scrie reconstrucție nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniștită și încrezătoare că, deși acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine. Probabil pentru cicatrice va mai urma o intervenție cu laser, nu știu. Abia după 6 luni se poate da un verdict în sensul ăsta”, a mai spus vedeta de la Pro TV.

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia riscă să ajungă la închisoare. Ancheta a fost finalizată

Cristina Joia a mai declarat că prietenii, familia și toți cei care au susținut-o în ultimele săptămâni îi sunt ca un pansament pentru suflet în această perioadă.

„Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv… și în viață există o balanță mereu. Așa că după agresiunea și trauma de atunci, acum am fost copleșită de grija și profesionalismul celor de la clinica Zetta, unde m-am operat acum. Deși veneau sărbătorile și toți cei dragi mi-au spus că mă grăbesc, că abia m-am refăcut după prima intervenție, am decis să mă operez când au hotărât specialiștii.  Și acum, postoperator, s-a dovedit că a fost o decizie foarte bună pentru sănătatatea mea, așa că sfatul meu e să vă ascultați vocea aceea interioară. Vă îmbrățisez și vă urez sărbători liniștite și pline de speranță alături de cei dragi!”, a mărturisit Cristina Joia.