Agresoarea Cristinei Joia, reţinută după o audiere în miez de noapte

Politistii asteapta raportul preliminar al Institurtului de Medicina Legala, care va cantari greu la dosarul acestui caz. Incadrarea juridica poate fi schimbata la vătămare corporală pentru care pedeapsa maxima este de 10 ani de închisoare.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 05:11
Agresoarea Cristinei Joia, reţinută după o audiere în miez de noapte

Femeia bănuită de lovirea designerului Cristina Joia, cunoscută de la emisiunea „Visuri la cheie” de la Pro Tv, a fost reţinută, marţi dimineaţă, după ce a fost audiată, în cursul nopţii, la Secţia 14 Poliţie, anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Sâmbătă, Cristina Joia a fost lovită cu un obiect dur într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei. În urma loviturii, designerul a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe tăieturi.

 

„La data de 7 noiembrie, în jurul orei 17,00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte”, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

Ovidiu Oanta a anuntat incidentul

Ovidiu Oanta, reporterul Stirilor Pro TV, a dezvaluit pe contul sau de Facebook intamplarea halucinanta. Cristina Joia a fost bauta de o femeie, careia i-a reprosat ca a blocat cu masina o trecere de pietoni, dar si parcarea magazinului.

„O femeie careia ii reprosase ca a blocat cu masina o trecere de pietoni, dar si parcarea magazinului, s-a napustit asupra realizatoarei aflata la cumparaturi, pe care a lovit-o in plina figura cu un obiect tare – nu e clar daca un „box” sau cheie – zdrobindu-i nasul si provocandu-i o rana de cativa centimetri.

Cristina Joia a fost transportata, plina de sange si aproape lesinata, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operata. Politia a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, insa nu ii cere socoteala, pentru ca asteapta ca realizatoarea de televiziune sa iasa din spital, sa mearga la sectia de politie si sa depuna plangere penala”, a scris Ovidiu Oanta pe pagina sa de Facebook.