Agresoarea taximetristului din Iaşi va fi judecată în libertate

Tânăra din Iaşi care la începutul acestui an a înjunghiat un taximetrist va fi cercetată în stare de libertate. Decizia a fost luată de judecătorii Curtii de Apel, dar fata nu are voie să părăsească ţara. În faţa anchetatorilor, tânăra a recunoscut că l-a înjunghiat pe taximetrist cu un cuţit în zona gâtului. Ea a declarat că bărbatul ar fi încercat să o agreseze.

RomaniaTV.net
12 sept. 2012, 07:21
Agresoarea taximetristului din Iaşi va fi judecată în libertate

Femeia de 21 de ani este acuzată de către procurori de tâlhărie, furt şi tentativă de omor. Tânăra făcuse pe 8 martie comandă la dispeceratul unei firmei de taximetrie. Şoferul care a preluat-o era angajat la compania respectivă de numai o lună. La un moment dat, clienta a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe şofer, după care a furat maşina şi a fugit. Ulterior, autoturismul a fost găsit abandonat în zona centrală a oraşului.

Tânăra a fost prinsă pe 11 aprilie. Ea le-a declarat poliţiştilor că nu-şi aduce aminte ce s-a întâmplat atunci pentru că înainte să cheme taxiul consumase substanţe etnobotanice.

Ulterior, ea şi-a schimbat de mai multe ori depoziţie: a spus că a furat maşina gândindu-se că ar putea să găsească bani în ea, apoi a susţinut că taximetristul ar fi încercat să o agreseze.