Agresorul din Militari face parte dintr-o familie de interlopi care are legături cu clanul Cămătarilor

Mario Chiriţă, principalul suspect în cazul atacului din Militari, face parte dintr-o familie de interlopi care a mai avut probleme cu legea în trecut. Potrivit martorilor prezenţi la incidentul de sâmbătă seara, familia agresorului are legături cu temutul clan al Cămătarilor.

24 nov. 2013, 11:28
Agresorul din Militari face parte dintr-o familie de interlopi care are legături cu clanul Cămătarilor

Vecinii de cartier ai familiei pistolarului au declarat că acesta este cunoscut în zonă ca interlop și că nu este prima dată când familia „lui Toma” provoacă scandaluri, scrie evz.ro. Persoane care cunosc familia spun că aceasta este foarte apropiată de clanul Cămătarilor din București.

Vecinii au mai spus că acest clan beneficiază de protecție la nivelul Secției 20 de Poliție, însă şeful secției neagă aceste acuze.

Eu nu am fost colonel. Alții care au condus secția au avut acest grad înainte de 1989. Nu îi protejez în niciun fel, este o mare măgărie să fiu acuzat de așa ceva. Am discutat de două ori cu ei. Prima dată când au avut calitatea de parte vătămată și a doua oară acum„, a spus comisarul-șef Simion Cristian.

Toma Chiriţă, tatăl agresorului, şi cele două surori au fost audiaţi sâmbătă noapte de poliţişti, toţi trei fiind în prezent cercetaţi de Parchetul de pe lângă CAB pentru ultraj contra bunelor moravuri.

CITEŞTE ŞI Rudele agresorului din Militari, cercetate pentru ultraj contra bunelor moravuri

Mario Chiriţă, presupusul autor al atacului, nu a fost prins deocamdată, pe numele lui întocmindu-se dosar penal pentru vătămare corporală gravă.