Surorile şi tatăl agresorului din Militari, REŢINUŢI pentru ultraj contra bunelor moravuri

Surorile şi tatăl presupusului agresor din Militari sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Agresorului i-a fost întocmit în lipsă dosar penal pentru vătămare corporală gravă. UPDATE: În jurul orei 14, procurorii au emis mandat de reţinere pentru 24 de ore pe numele celor trei persoane, care urmează să fie duse în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

24 nov. 2013, 10:37
Surorile şi tatăl agresorului din Militari, REŢINUŢI pentru ultraj contra bunelor moravuri

Cele două femei, surori, s-ar fi luat la ceartă în interiorul unui supermarket din zona Lujerului, în conflict fiind implicate şi alte persoane. Ulterior, în afara supermarketului, un bărbat a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, potrivit unor surse din Poliţie. Conflictul a fost unul spontan, iar cei care au fost împuşcaţi au fost victime colaterale, relatează Mediafax.

Cele două surori au fost audiate sâmbătă noapte de poliţişti, alături de tatăl lor, toţi trei fiind în prezent cercetaţi de Parchetul de pe lângă CAB pentru ultraj contra bunelor moravuri.

CITEŞTE ŞI De la ce a pornit conflictul armat din Capitală în care o tânără a fost împuşcată în ochi:Detalii ÎNGROZITOARE

Agresorul nu a fost prins deocamdată, pe numele lui întocmindu-se dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

Doi bărbaţi şi o femeie au fost împuşcaţi cu pistolul cu bile de cauciuc, sâmbătă seară, în zona Militari din Capitală. Toţi trei au fost transportaţi la spital.

Femeia, în vârstă de 23 de ani, care a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), avea o plagă împuşcată în dreptul unui ochi. Potrivit oftalmologului Monica Pop, tânăra şi-a pierdut ochiul şi ar fi putut să moară pe loc dacă proiectilul îi intra în creier.

Alături de ea, a mai fost transportat la SUUB unul dintre bărbaţi, în vârstă de 38 de ani, care avea o plagă împuşcată la nivelul gâtului. În prezent, femeia este în stare bună, iar bărbatul a plecat acasă la cerere, potrivit reprezentanţilor SUUB.

Cealaltă victimă, un bărbat mai în vârstă cu o plagă împuşcată în abdomen, a fost transportat la Elias.