Ai absolvit liceul? Iată unde te poţi angaja acum la Germanos

Germanos face angajări la Timişoara, Bucureşti, Vaslui, Galaţi, în această perioadă. Află dintr-un material RomaniaTV.net ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante în cadrul companiei.

RomaniaTV.net
15 ian. 2014, 08:40
Ai absolvit liceul? Iată unde te poţi angaja acum la Germanos

Germanos angajează consultanţi de vânzări la Timişoara, Bucureşti, Vaslui, Galaţi.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin studii medii cu profil economic sau tehnic, ştii să operezi în Office şi în Excel, eşti dinamic, ai excelente abilităţi de comunicare şi poţi lucra eficient în condiţii de stres.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat maximum doi ani într-un post similar şi cei care au mai lucrat sau au cunoştinţe în domeniul telefoniei mobile.
7 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Germanos angajează un operator call center în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit cel puţin liceul, ştie să opereze în Office, are cunoştinţe medii de limba engleză şi excelente abilităţi de comunicare.
Candidatul ideal pentru acest post este orientat către clienţi şi către soluţionarea problemelor, este integru şi poate performa în condiţii de stres. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cel puţin trei ani experienţă de lucru cu clienţii.
19 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru postul vacant la Germanos în Bucureşti. Detalii, aici.