Ai cel puţin studii medii? Vezi unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la Germanos

Germanos face angajări la Bucureşti, Câmpina, Codlea, Satu-Mare, Sibiu, în această perioadă. Află dintr-un material ROMÂNIATV.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în cadrul companiei.

RomaniaTV.net
24 oct. 2013, 08:30
Ai cel puţin studii medii? Vezi unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la Germanos

Germanos angajează consultanţi de vânzări la Bucureşti, Câmpina, Codlea, Satu-Mare, Sibiu.
Angajatorii caută absolvenţi de studii medii, cu 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară, care ştiu să opereze un PC, sunt dinamici, au excelente abilităţi de comunicare şi de organizare şi pot lucra eficient în condiţii de stres.
10 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul de consultant de vânzări ofertat de Germanos la Bucureşti, Câmpina, Codlea, Satu-Mare, Sibiu.
Amănunte, aici.

Germanos mai angajează consultanţi de vânzări şi la Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu-Severin, Galaţi.
8 noiembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Germanos angajează un economist la Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare economice, ai cunoştinţe de contabilitate, cunoştinţe medii de operare într-un program informatic de contabilitate, precum şi de operare PC, vorbeşti limba engleză şi, preferabil, ai mai lucrat într-o poziţie similară.
Candidatul ideal pentru acest post are spirit de echipă, este orientat către client şi către rezultate, are iniţiativă şi e flexibil.
21 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.