Ai fi un cadavru minunat! Află cum este abuzat pe Twitter premierul britanic David Cameron

Premierul britanic David Cameron a dezvăluit ce fel de mesaje de ameninţări primeşte pe reţeaua de socializare Twitter şi a afirmat că nici măcar viaţa de politician, cu atacuri şi răsturnări de situaţie, nu l-a pregătit pentru astfel de abuzuri.

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 21:35

După ce declarase sus şi tare că nu va folosi niciodată reţeaua de socializare Twitter, premierul britanic David Cameron nu a rezistat ispitei şi şi-a făcut în cele din urmă un cont. Dar nu se poate bucura prea mult de el, pentru că este bombardat cu mesaje care mai de care mai înfricoşătoare şi jignitoare, trimise de cei care îi răstălmăcesc postările.

De pildă, când a scris pe contul său oficial de Twitter – @David_Cameron – un mesaj de felicitare pentru Kate Middleton şi prinţul William, după ce presa anunţase că familia regală va avea un nou moştenitor, s-a pomenit cu un mesaj macabru. „Eu am scris că prinţul William şi ducesa Catherine vor fi nişte părinţi grozavi pentru copilul lor, iar un necunoscut mi-a trimis imedit o replică, spunându-mi: Iar tu ai fi un cadavru minunat!”

Altădată, pe reţeaua de socializare, pe contul lui, a apărut o fotografie cu el ca şi când ar fi vorbit la telefon cu preşedintele Barack Obama, după ce preşedintele american câştigase alegerile. Imediat s-a găsit un „binevoitor” care să răstălmăcească imaginile care suf’gerau relaţia specială între cei doi lideri. „Las-o-ncolo de relaţie specială, mai bine te-ai apuca dieta Special K„, i-a răspuns vizitatorul, făcând aluzie la faptul că premierul britanic este cam gras.

Cu toate acestea, premierul britanic nu pare să regrete pasul făcut , spunând că decizia de a-şi face cont pe Twitter s-a adăugat unui „an foarte interesant” pentru locatarul din 10 Downing Street.