Ai folosit tot timpul în mod greşit sertarul de sub cuptor. Iată de ce FOTO

Uneori devenim atât de obişnuiţi cu anumite obiecte din casa noastră, încât am ajuns să credem că le-am folosit mereu aşa cum trebuia. Să vorbim de exemplu despre cuptor. Acest prieten de nădejde a avut mereu un sertăraş dedesubt, însă poţi să crezi că l-ai folosit greşit până acum?

19 feb. 2017, 09:12

Multe femei nici măcar nu ştiu că sub cuptor este o uşiţă care deschide un sertar. Iar multe dintre cele care au descoperit-o nu s-au gândit că ar putea „profita” de ea.

La ce se poate folosi? Păi poţi depozita acolo oale sau recipiente pentru gătit.

Altceva? Ei bine, acesta este locul unde trebuie ţinută mâncarea tocmai pregatită, asta pentru a o menține caldă.

Citeşte şi Cum să cureţi repede şi ieftin aragazul, cuptorul şi tăvile arse

Chiar şi restaurantele folosesc acest sertăraş pentru a ţine mâncarea caldă. Nu o găteşte, doar o ţine caldă după ce o scoţi de la cuptor!

Înainte de a pune mâncarea în sertar, asigură-te că instrucţiunile de folosire ale cuptorului tău îţi permit asta.

Citeşte şi Cum a încercat o blondă să se bronzeze. A scăpat de haine, a deschis cuptorul la aragaz şi…

Așadar, în cazul în care ai un aragaz caree în partea de jos are un sertar, nu mai sta pe gânduri și scoate tigăile şi oalele din el apoi înlocuieşte-le cu mâncarea ta preferată, astfel nu va mai fi nevoie să o reîncălzeşti.

Citeşte cu atenţie instrucţiunile de folosire, deoarece cuptoarele de nouă generaţie, au şi un buton care poate chiar să regleze temperatura din acel sertar sau să controleze umiditatea.