Ai frecvent dureri de cap? Aceste alimente te pot ajuta

Orice durere este un disconfort atât la nivel mental cât și fizic, mai ales celebrele migrene. Dacă ai și tu această problemă, apelează cu încredere la remediile naturale!

RomaniaTV.net
11 oct. 2017, 06:55
Ai frecvent dureri de cap? Aceste alimente te pot ajuta

Senzații neplăcute create de orice fel de durere în corpul uman își au rezolvarea în câte un medicament ce îl poți achiziționa de la farmacie sub formă de pilule sau și mai bine poți să acorzi o atenție deosebită alimentației tale. În felul acesta îți vei întări imunitaeta și te vei bucura de o porție bună de energie și sănătate chiar la tine în farfurie.

Nu evita sub nici o formă să mergi la medic pentru controalele de rutină, iar în cazul în care s-a depistat o afecțiune aceasta să fie monitorizată atent, tratată sau ținută sub control după caz.

Fructele previn apariția durerilor

Chiar dacă vara s-a încheiat, iar vedeta sezonului și anume pepenele roșu se găsește tot mai rar în piață sau la supermarket, ține cont al anul că este o sursă excelentă de vitamine și apă. Iar adesea durerile apar din cauza deshidratării.

Mineralele din pepene, mai ales magneziu și potasiu îți vor pune organismul pe picioare și te vor ajuta să te concentrezi mai bine pe ceea ce faci.

Citeşte şi Cum te pot ajuta castanele să fii sănătos

O altă sursă excelentă de magneziu și potasiu o reprezintă bananele. Profită că se găsesc ușor pe tot parcursul anului, și consumă-le ori de câte ori ai ocazia.

Magneziul este unul dintre cele mai bune calmante, mai ales în cazul durerilor de cap.

Cartofii, sursă de potasiu

Cartofii prăjiți mai ales în ulei nu sunt tocmai o alegere ideală pentru sănătatea ta, însă cei preparați la cuptor sau sub formă de piure îți vor furniza o porție bună de potasiu alinând în felul acesta orice fel de durere din corp.

Atât potasiu cât și magneziu joacă un rol extrem de important în menținerea sănătății corporale și mintale. Atunci când se produc dezechilibre în organism sau anumiți nutrimenți nu se regăsesc în cantități suficiente apar deficiențele și semnalele corporale pentru a ști să iei măsuri.

Ananasul, un bun antiinflamator

Datorită enzimelor extrem de benefice imunității tale, ananasul se bucură de adevărate proprietăți antiinflamatoare eficient chiar și în prezența durerilor de cap.

Ajută la reglarea digestiei, intensifică procesul de ardere al grăsimilor și îți oferă o porție de vitamine și minerale esențiale indiferent de anotimp.

Alege mereu varianta de fruct în defavoarea compotului de anansa din comerț, acesta din urmă având o cantitate mai mare de zahăr.

Citeşte şi Bautura cu ananas care îţi stimulează metabolismul de la prima înghiţitură – Te ajută sa slabeşti rapid!

Nici castravetele nu trebuie trecut cu vederea, aportul său mare de apă, îl recomandă a fi consumat mai ales dacă nu obișnuiești să bei apă pe parcursul zilei.

Durerea de cap va dispărea ca prin minune cu un simplu pahar de apă băut.

Dacă acest truc nu este suficient atunci consumă unul din produsele de mai sus șidacă nici așa nu observi o îmbunătățire mergi la un consult de specialitate.

Află ce alte alimente alungă durerea de cap AICI