Ai o idilă la birou? Află ce trebuie să faci şi ce NU trebuie faci

Crezi că ţi-ai găsit jumătatea perfectă. Are tot ce-ţi trebuie, dar un mare “defect”: îţi este coleg(a) de serviciu. Deja ceilalţi au început să-şi dea coate. Nu ai de ce să-ţi faci griji. Idila la birou este din ce în ce mai întâlnită, în ziua de azi.

25 nov. 2013, 20:26
Ai o idilă la birou? Află ce trebuie să faci şi ce NU trebuie faci

 Statisticile arată că cel puţin de 30% dintre cupluri s-au format în rândul colegilor de serviciu. În plus, nici unul dintre cei chestionaţi la sondajul realizat de Sydney Morning Herald nu şi-a ascuns idila la birou. De asemenea, datele reconfirmă faptul că nici angajatorii nu au probleme cu idilă la birou, atât timp cât nu este afectată productivitatea fiecăruia. Există, totuşi, câteva reguli pe care trebuie să le respecţi atunci când ai o idilă la birou, Iată care sunt acestea în opinia scriitoarei Helaine Olen, coautoarea cărţii “Partenerul de la serviciu: Manualul angajatului de a găsi şi gestiona iubirea la birou”.

Lucruri pe care NU trebuie să le faci când ai o idilă la birou

– Nu-i cere o întâlnire când sunteţi în birou

– NU-i trimite niciodată mesaje romantice de pe telefonul sau computerul firmei (băieţii de la IT se pot distra de minune).

– NU faceţi dragoste la serviciu. Chiar dacă ai o idilă la birou, asta nu înseamnă că trebuie să se şi consume acolo.

Lucruri pe care trebuie să le faci când ai o idilă la birou

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.