Ai peste 35 de ani? Fă zilnic aceste exerciţii fizice! NU e negociabil

Un stil de viaţă sănătos te ajută să fii mai puternic şi în formă. Dacă în prima parte a vieţii nu dai prea mare atenţiei exercitiilor fizice pentru că te consideri tânăr şi în putere, dupî 35 de ani trebuie neaparat să te apuci să faci miscare.

06 iul. 2018, 20:28
Ai peste 35 de ani? Fă zilnic aceste exerciţii fizice! NU e negociabil

Fa zilnic aceste exercitii daca ei peste 35 de ani! NU e negociabil! Sanatatea ta poate fi influentata!

1. Genuflexiuni

Genuflexiunile intretin mobilitatea si flexibilitatea genunchilor, a gleznelor, soldurilor. Ai nevoie de ele atunci cand te asezi pe WC, pe scaun sau in masina. Nu poti face aceste lucruri daca esti intepenit. Asa ca genuflexiunile sunt primul exercitiu nenegociabil dupa ce ai implinit 35 de ani.

Pont: Incepe cu picioarele departate la nivelul umerilor, indoaie genunchii si lasa-te ca sic and ai vrea sa stai pe un scaun. Ramai in pozitie, si trage putin de spate. Ridica-te folosindu-te de muschii fesieri.

 2. Balansari pe un picior

Plimbarile si alergarile necesita stabilitate. Pentru a conferi muschilor stabilitate, aceste exercitii sunt excelente. Stai drept, ridica un picior si ramai in echilibru pe celalalt. Piciorul in aer balanseaza-l fata-spate, stanga drepta. Repeta de 5 ori fiecare miscare, apoi schimba piciorul.

3. Rotiri si aplecari

Nu suntem roboti. Pe masura ce inaintam in varsta, corpul incepe sa isi piarda din mobilitate. Exercitiile de rotire a corpului, aplecarile te ajuta sa imbunatatesti circulatia sangelui si sa scapi de anchilozare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.