Ai respiraţia urât mirositoare? Iată câteva alimente care te ajută

Respiraţia urât mirositoare îţi poate ruina reputaţia. Indiferent de aspectul fizic, respiraţia urât mirositoare poate fi o adevărată piatră de moară, iar lucrurile stau şi mai rău când trebuie să săruţi, că tot suntem în luna dragostei.

21 feb. 2013, 21:01
Ai respiraţia urât mirositoare? Iată câteva alimente care te ajută

Toţi oamenii au căzut „victima” respiraţiei urât mirositoare măcar o dată în viaţă, indiferent dacă realizau asta sau nu, dar există anumiţi paşi pentru a evita mirosul urât.

Există şi alimente care împrospătează respiraţia, iată câteva dintre ele:

1. Scorţişoara

Există un motiv pentru care atât de multe sortimente de gumă de mestecat au gust de scorţişoară. Uleiul de scortişoară distruge bacteriile generatoare de miros urât.

2. Mărul

Alimentele bogate în fibre determină gura să genereze mai multă saliva. Această este bogată în oxigen, un inamic natural al mirosului urât. Merele ajută la îndepărtarea plăgii şi a particulelor de pe dinţi, care sunt o sursă de miros urât.

3. Iaurtul grecesc

Iaurtul grecesc nu este doar o gustare sănătoasă ci este bun şi pentru respiraţia proaspătă. Este recomandat să alegi variatele cu un nivel scăzut de zahăr şi grăsimi şi cu culturi active.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.