Ai studii medii? Iată cum te poţi angaja acum la Germanos

Germanos angajează consultanţi de vânzări la Satu-Mare, Alexandria, Iaşi, Paşcani, Sighişoara, Câmpia Turzii,  Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu-Severin, Galaţi. Află dintr-un material ROMÂNIATV.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru postul vacant în cadrul companiei.

RomaniaTV.net
14 oct. 2013, 12:35
Ai studii medii? Iată cum te poţi angaja acum la Germanos

Te califici pentru postul de consultant de vânzări la Germanos dacă ai cel puţin studii medii, ştii să operezi un PC, ai excelente abilităţi de comunicare şi poţi lucra eficient în condiţii de stres.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cel puţin un an experienţă într-o poziţie similară şi cei care au cunoştinţe în domeniul contabilităţii primare şi experienţă în telecom.

Candidaţii din Alexandria, Iaşi, Paşcani, Sighişoara, Câmpia Turzii care vor să se angajeze pe postul de consultant de vânzări la Germanos pot trimite candidaturile pentru acest post până pe 31 octombrie, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

8 noiembrie este ultima zi în care recrutorii primesc CV-uri pentru postul de consultant de vânzări vacant la Germanos în Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu-Severin, Galaţi. Detalii găsiţi aici.

Până pe 10 noiembrie se primesc CV-uri pentru postul de consultant vânzări la Germanos în Satu-Mare, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.