Ai studii medii? Vezi unde te poţi angaja acum la Germanos

Germanos angajează consultanţi de vânzări la Brăila, Gherla, Ploieşti, Olteniţa, Bucureşti, Târgu-Jiu, Craiova, Fălticeni, Botoşani, Beclean. RTV.NET îţi spune ce profil de candidaţi caută pentru acest post şi până când primesc angajatorii CV-uri pentru acest post.

RomaniaTV.net
12 dec. 2013, 07:20
Ai studii medii? Vezi unde te poţi angaja acum la Germanos

Te califici pentru postul de consultant de vânzări la Germanos dacă ai absolvit cel puţin studii medii cu profil economic sau tehnic, ai cunoştinţe de operare PC (Word şi Excel), eşti o persoană dinamică, ai excelente abilităţi de comunicare, ai spirit organizatoric şi capacitatea de a lucra în condiţii de stres.

Sunt avantajaţi candidaţii care au 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară şi cei care au lucrat în domeniul telefoniei mobile, precum şi  cei care au cunoştinţe sau experienţă în domeniul contabilităţii primare.

Candidaţii din Brăila, Gherla, Ploieşti, Olteniţa sau Bucureşti pot trimite CV-urile pentru postul de consultant de vânzări la Germanos până pe 29 decembrie, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Angajatorii primesc CV-urile candidaţilor din Târgu-Jiu, Craiova, Fălticeni, Botoşani, Beclean până pe 27 decembrie.

Amănunte despre postul de consultant de vânzări la Germanos în aceste oraşe găsiţi aici.