Ai un bebeluş? Vezi ce hăinuţe îţi trebuie în primele 6 săptămâni

Puţină organizare şi pregătire din avans te va scuti de multe probleme cu garderoba bebeluşului. Aşa încât nu e obligatoriu să aştepţi până după naştere ca să mergi la cumpărături, ci poţi începe să aduni pas cu pas toate lucrurile de care ai nevoie imediat ce ai aflat care va fi sexul copilului tău.

RomaniaTV.net
12 dec. 2016, 09:09
Ai un bebeluş? Vezi ce hăinuţe îţi trebuie în primele 6 săptămâni

Cum vei schimba scutecele bebelusului de cateva ori pe zi, e bine sa-i cauti hainute cat mai simple (fereste-te de design-urile complicate!), ca sa-l poti dezbraca usor. In rest, orienteaza-te dupa materiale moi si confortabile, fara etichete sau cusaturi care ar putea irita pielea delicata a micutului.

Cat priveste dimensiunea hainutelor, e greu sa ghicesti cat de mari vor trebuie sa fie, asa ca nu poti decat sa estimezi de ce ar avea nevoie puiul tau. Multor bebelusi le raman mici repede hainutele pentru 0-3 luni, iar altii sunt chiar mai marisori la nastere si trec din prima la hainutele pentru 3-6 luni. Cea mai buna idee este sa cumperi hainute de mai multe marimi si sa le returnezi pe acelea care nu iti trebuie.

Citeşte şi  Haine bebeluşi: Cum să îţi îmbraci copilul vara

Ce hainute sa cumperi pentru bebelus

– Body-uri (5-7 bucati): Body-urile pentru bebelusi nu sunt altceva decat niste pijamalute mai elegante, fiind potrivite si pentru somn, si pentru joaca. Si fiindca bebelusii dorm mult in timpul zilei, mai ales la inceput, body-urile sunt o alegere foarte convenabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO