Aida Parascan a pierdut copilul! Era însărcinată în 5 luni: „Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. În ultima săptămână am trecut prin iad”

Aida Parascan trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce a pierdut copilul. Câștigătoarea primei ediții Master Chef era însărcinată în cinci luni şi abia aştepta să îşi cunoască cel de-al patrulea copil, care era băieţel.

02 iun. 2021, 17:48
Aida Parascan a pierdut copilul! Era însărcinată în 5 luni: „Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. În ultima săptămână am trecut prin iad”
Aida Parascan a pierdut copilul

Aida Parascan a pierdut copilul. Însărcinată în cinci luni, Aida a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. Chiar dacă toate analizele şi ecografiile arătau că sarcina se dezvolta foarte bine, „inima «îngerașului» a încetat să mai bată”.

Citeşte şi: A murit un celebru CHEF. Avea 39 de ani şi S-A SINUCIS

Aida Parascan a pierdut copilul

Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe. În ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu și la figurat. Inima «îngerașului» a încetat să mai bată. Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu.

A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte. Mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc”, a scris Aida Parascan, pe rețelele sociale.

Aida a mărturisit că, în urmă cu o lună, a mers la doctor şi acesta i-a recomandat să nu îi facă ecografie, deoarece nu este necesar. Când a ajuns la spital, a descoperit că bebeluşul era mort de ceva vreme, iar viaţa ei era în pericol.

Am fost la control acum o lună, iar mediul a zis că nu e necesar să-mi facă o ecografie, și am zis că data viitoare o să merg la alt medic. Miercurea trecută am ajuns la spital la o vizită de control și când mi s-a pus ecograful am văzut imediat că inima lui nu mai bate.

Mi-a spus că a murit de ceva timp și viața mea era în pericol și aș fi putut să mor.

De trei-patru săptămâni (n.r. a murit), nu mai mișca și probabil și faptul că eu eram foarte activă și având mult lichid îl simțeam în burtă, nu credeam că n-am activitate„, a spus Aida Parascan la Antena Stars.

Câștigătoarea trofeului MasterChef anunța bucuroasă, în urmă cu câteva săptămâni, că va deveni mamă pentru a patra oară. Vedeta mai are trei copii, pe Gianina (20 de ani), Samuel (13 ani) și Emilia (10 ani).