Momente cumplite pentru o fostă câştigătoare MasterChef. Flăcările au distrus tot

O fostă câştigătoare MasterChef trece prin clipe cumplite, după ce casa i-a fost devastată de un incendiu.

RomaniaTV.net
17 feb. 2016, 12:06

Aida Parascan a devenit cunoscută în 2013, când a participat la MasterChef şi a şi câştigat competiţia. Mamă a trei copii şi despărţită de al doilea soţ, Aida trece acum prin momente foarte grele. Un incendiu a mistuit multe dintre bunurile şi banii pe care le-a strâns muncind. Totuşi, reuşeşte să privească partea plină a paharului.

Spuneam aseară că iubesc întunericul. .. da asa e pentru ca și pentru ceea ce pare iad eu îl pot numi Rai !!! Casa mea a ars … o data cu ea bunuri și toți bani pe care i am strâns muncind … eu pot doar sa mulțumesc lui Dumnezeu ca au ars doar bunuri materiale și copii mei sunt în siguranță!!! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!„, a scris Aida Parascan pe Facebook, alături de o fotografie din bucătăria distrusă de flăcări.

Câştigătoarea MasterChef te învaţă cu ce desert să îţi dai pe spate iubitul de Valentine’s Day

Aida Parascan, cel de-al doilea „MasterChef” al României, a fost desemnată câştigătoare de către cei trei juraţi în urma unei lupte strânse, în care s-a „duelat” în preparate cu Alex Hora (care s-a situat pe locul al doilea) şi Mihai Toader (locul al treilea).

După câştigarea MasterChef, Aida spunea că marele său vis era acela de a avea propria ei emisiune culinară. Încă nu a ajuns acolo, dar şi-a deschis o cofetărie în Buzău şi a lansat o carte cu reţete de deserturi.

„Am multe visuri, dar cred că cel mai mare e să am o emisiune culinară. Primul lucru pe care aş vrea să îl fac este să studiez şi să îmi îmbogăţesc cunoştinţele în domeniul culinar. Apoi, m-am gândit să scriu o carte de bucate, dar nu cartea clasică de reţete. Mă gândeam la ceva mai diferit în care să exprim ceea ce sunt şi ceea ce reprezintă bucătăria şi, nu în ultimul rând, noţiuni de bază ale bucătăriei. Un alt vis al meu e unul în care am emisiunea mea culinară”, spunea atunci Aida Parascan.

Mamă a trei copii, concurenta de 32 de ani a muncit în Italia pentru a-şi întreţine familia. Admirată de unii colegi şi criticată de alţii, Aida Parascan a recunoscut că a avut o viaţă dificilă şi că trofeul „MasterChef“ reprezintă încununarea eforturilor personale. Concurenta din Buzău s-a născut pe 30 iulie 1981 şi a fost crescută de bunică până în adolescenţă. Pe la 14-15 ani a început să gătească pentru fraţii mai mici de care trebuia să aibă grijă atunci când părinţii nu erau acasă. Deoarece nu avea timp să muncească pentru a-şi întreţine familia, ea a renunţat la studii, însă a făcut acest pas pentru că familia a fost cea mai importantă. „Am muncit toată viaţa. Nu am terminat liceul pentru că provin dintr-o familie modestă şi părinţii nu aveau bani să plătească chiria“, a recunoscut Aida Parascan. În adolescenţă, Aida a devenit mamă, însă pe când avea 19 ani tatăl copilului a murit într-un accident de maşină. Pentru a munci, ea s-a mutat în Italia, unde a lucrat ca ospătar şi locuieşte de zece ani. Tot acolo l-a cunoscut şi pe actualul ei soţ şi şi-a extins familia cu încă doi copii.

În finala din al doilea sezon al showului culinar de la Pro TV, Aida Parascan i-a convins pe cei trei chefi că merită titlul MasterChef şi cecul de 50.000 de euro. Concurenta a gătit „cel mai bun peşte din concurs“, după cum a apreciat chef Sorin Bontea, la care a adăugat broccoli, camembert, piure de fenicul şi sofran. Pe lângă acest meniu, Aida Parascan a mai preparat miel cu ceapă caramelizată cu oţet balsamic şi muşchi de porc marinat cu ierburi provensale.