Aida Parascan, părăsită de tatăl copilului după ce a pierdut sarcina. „Ești față în față cu Dumnezeu și atât!”

Aida Parascan (39 de ani) trece prin cea mai mare dramă a vieții. Câștigătoarea MasterChef 2013 a fost părăsită de tatăl copilului după ce i-a murit bebeluşul în pântece, la cinci luni.

10 iun. 2021, 17:15
Aida Parascan, părăsită de tatăl copilului după ce a pierdut sarcina. „Ești față în față cu Dumnezeu și atât!”

Aida Parascan, părăsită de tatăl copilului după ce a pierdut sarcina. Iubitul vedetei nu și-a dorit niciodată acest copil și nici măcar nu l-a interesat atunci când Aida a pierdut sarcina și a fost pe punctul chiar să-și piardă viața.

Aida Parascan, părăsită de tatăl copilului după ce a pierdut sarcina

„Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni. Nu știu dacă în asemenea împrejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură. Ești față în față cu Dumnezeu și atât. L-am înțeles și am acceptat situația așa cum este. Noi nu am visat împreună”, a povestit vedeta, cu lacrimi în ochi, în emisiunea „Exclusiv Vip” de la Prima TV.

La puțin timp după ce a pierdut sarcina, bebelușul i-a apărut în vis Aidei: „Eu am văzut copilașul când dormeam și știu că acolo unde este acum îi este bine. Am simțit o liniște. Cu toată durerea prin care am trecut, mă bucur că am avut imaginea lui în mintea mea, care mă ajută să trec peste. Mă gândeam să-i pun numele Rafael, am simțit că e băiețel. Am făcut turul a 10 mănăstiri și un preot mi-a dat acatistul arhanghelului Rafael. Pentru mine acesta e numele lui și așa va fi”.

Cât câştiga Gina Pistol la Antena 1. Irina Fodor primeşte mult mai puţin

Aida Parascan a trebuit să nască natural fătul și a stat aproape șapte ore pe masa de operație. La final, medicii i-au spus că fătul era în descompunere, căci inima bebelușului încetase să mai bată de o lună. „Am primit în spital un tratament foarte rece din partea medicilor și a asistentelor. Fizic, durerea a fost ca la o naștere normală. A durat șase-șapte ore. Acolo la spital când ajungi trebuie să plătești și la stat, pentru că altfel nu se uită nimeni la tine. Plătim taxa degeaba”, a mai spus Aida Parascan.