Cât câştiga Gina Pistol la Antena 1. Irina Fodor primeşte mult mai puţin

Cât câştiga Gina Pistol la Antena 1. Prezentatoarea TV a născut recent o fetiţă, care poartă numele Josephine Ana Maria, şi se află în concediu postnatal. Astfel, emisiunile Chefi la cuţite şi Asia Express sunt moderate de Irina Fodor, care i-a luat locul pentru o perioadă.

10 iun. 2021, 12:20
Cât câştiga Gina Pistol la Antena 1. Irina Fodor primeşte mult mai puţin
Cât câştiga Gina Pistol la Antena 1

Cât câştiga Gina Pistol la Antena 1. Blondina se află de ani buni în showbiz, fiind fidelă postului Antena 1 de ceva vreme. Pentru că şefii erau foarte mulţumiţi de cum îşi face treaba iubita lui Smiley, iar ambele emisiuni au avut un rating foarte bun, blondina era remunerată pe măsură.

Citeşte şi: Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la aproape 3 luni de când a născut: „Pozele sunt neretuşate”

Cât câştiga Gina Pistol la Antena 1

Multă lume se întreabă câţi bani primea Gina Pistol de Antena 1. Ei bine, acest lucru nu mai este un secret. Prezentatoarea TV încasa în jur de 15.000 de euro pe sezon. Aceeași suma este vehiculată și pentru Asia Express. Pentru ambele emisiuni, Gina aducea în casă 30.000 de euro, o sumă deloc neglijabilă.

Odată cu schimbarea survenită la cele două show-uri, Irina Fodor urmează să încaseze 10.000 de euro pe lună pentru a fi gazda Asia Express, iar pentru Chefi la Cuțite, a acceptat să bată palma pe 5.000 de euro.

Cei doi părinţi, Smiley și Gina, au devenit părinți acum câteva luni şi sunt gata pentru botezul micuţei Josephine. Evenimentul va avea loc anul acesta, însă cei doi nu au vrut să divulge data exactă.

Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la Asia Express

Gina Pistol a fost înlocuită la cârma emisiunii „Asia Express”, care continuă cu sezonul 4. Blondina a reacționat imediat ce a aflat cine este vedeta care va modera show-ul de la Antena 1.

Blondina nu va face parte din aventura de pe „Drumul Împăraților” pentru că se află în concediu de maternintate. Acesta este motivul pentru care stă pe tușă sezonul acesta, Irina Fodor fiind cea care îi va lua locul mai departe.

Vedeta a transmis câteva mesaje fanilor emisiunii, care sigur așteptată cu sufletul la gură momentele înregistrate de echipa de filmare. „Oooo, ce veste minunată! Simpaticilor, Asia Express continuă pe Drumul Împăraților”, a scris Gina Pistol la InstaStory.

Și iată-i pregătiți pentru o nouă aventură Asia Express (continuă). Tare-s mândră de ei, de colegii ei”, este un alt mesaj postat de iubita lui Smiley, alături de o poză cu întreaga echipă.