Aimee Osbourne, surprinsă în public alături de mama ei, Sharon

Aimee Osbourne a făcut o excepţie şi a apărut în public, în Greenwich, cu mama ei, Sharon, cu care a avut relaţii tensionate şi de care s-a izolat.

14 mai 2013, 14:21

De „Ziua Mamelor”, Aimee Osbourne a făcut o neaşteptată apariţie în public alături de mama ei, Sharon. Fiica de 29 de ani a lui Sharon şi Ozzy Osbourne „face opinie separată” în familia ei, spre deosebire de sora ei mai mică, Kelly şi de fratele ei, Jack, are un cult pentru discreţie în viaţa privată şi a refuzat să apară în serialul reality „The Osbournes”. Aimee rareori apare în public împreună cu familia ei. Mama şi fiica au sărbătorit astfel Ziua Mamelor, duminică, în cadrul unui eveniment cultural local.

Aimee arăta şic în jacheta ei din piele neagră, asortată cu o eşaerfă bleu alături de celebra ei mamă, care purta o jachetă de stofă de culoare crem şi, de asemenea, o eşarfă în nuanţe similare. Cu toate acestea, Aimee nu şi-a schimbat decizia de a nu apărea în reality-show-ul de familie. „Mama a fost foarte mâhnită, dar între noi au fost deseori neînţelegeri puternice, ani întregi. Eu sunt mai rezervată, iar viaţa mea privată este foarte importantă pentru mine”,a  spus Aimee, după cum dezvăluie Daily Mail.

În schimb, Sharon, a bătut palma pentru 1,5 milioane de lire sterline cu producătorii de la „X Factor”, unde va fi judecător, în juriul emisiunii. Sharon o va înlocui pe Tulisa, vedeta pop, care a lăsat să se înţeleagă că nu va reveni.


loading...