SĂRBĂTORI DE IARNĂ de coşmar. Peste 100 de pasageri au rămas blocaţi în tren, în întuneric şi frig

Au fost probleme pe regională feroviară Timişoara. Trenul Inter Regio 1766 a stat aproape patru ore în staţia Bârzava din cauza unei căderi de tensiune. Peste o sută de călători au fost blocaţi în câmp, iar trenul în care se aflau nu avea nici căldură sau lumină. Garnitură, care plecase de la Timişoara, a ajuns la Iaşi cu o întârziere de aproape cinci ore.

25 dec. 2018, 12:14
SĂRBĂTORI DE IARNĂ de coşmar. Peste 100 de pasageri au rămas blocaţi în tren, în întuneric şi frig

Probleme imense pentru mai mult de o sută de oameni, în ajunul Crăciunului, anunţă România TV. Au plecat din Timişoara cu destinaţia Iaşi, dar pe drum au avut parte de o experienţă extrem de neplăcută. Trenul Inter Regio 1766 a stat patru ore blocat în Bârzava din cauza unei căderi de tensiune. Oamenii au mâncat la lumina telefonului mobil.

Pe lângă faptul că au stat ore întregi blocaţi, oamenii erau îngheţaţi de frig. În tren nu era nici căldură, nici lumină. Mulţi dintre ei au pierdut legături de tren şi au fost nevoiţi să se încălzească şi cu hainele pe care le aveau în bagaje.

Citeşte şi Sărbători de iarnă triste pentru fiica lui Aurelian Preda. „Tati, tu eşti îngerul meu păzitor!”

Alte zece persoane au rămas blocate în două trenuri din localitatea arădeană Ghioroc din cauza unor probleme la cablurile electrice.


loading...