AJUTOR: Copiii care trăiesc pe stradă nu ştiu ce înseamnă Sărbătorile de Iarnă

Samusocial din România organizează în această perioadă o campanie pentru strângere de bani şi jucării pentru copiii sărmani ai  Capitalei.

28 nov. 2011, 13:47
AJUTOR: Copiii care trăiesc pe stradă nu ştiu ce înseamnă Sărbătorile de Iarnă

Samusocial din România organizează în această perioadă o campanie pentru strângere de bani şi jucării pentru a putea oferi copiilor sărmani o petrecere de Crăciun, cu brad şi cadouri, cu jucării şi prăjituri.

Copiii care trăiesc în stradă alături de familiile lor nu au nicio vină şi nu merită să fie privaţi de bucuriile Sărbătorilor de Iarnă. Ei sunt doar copii şi nu înţeleg de ce sunt diferiţi de ceilalţi. Aceşti micuţi nu se bucură de cadourile aduse de Moş Crăciun, pentru că ei nu ştiu cine este Moş Crăciun şi nici nu au o casă unde Moşul să poposească.

Micuţii nu se bucură de bunătăţile de pe masă cu ocazia sărbătorilor, pentru că ei nu au masă şi nici bani pentru mâncare. În plus, aceşti copii nu au parte de căldura unui cămin pentru că ei trăiesc alături de părinţii lor în adăposturi improvizate din carton. Cum părinţii sunt prea săraci pentru a le cumpăra jucării şi dulciuri, micuţii nu trăiesc emoţia despachetării cadourilor.

Cum nicio petrecere de Crăciun nu este petrecere fără Moşul, o trupă de teatru privată s-a oferit să-i distreze pe cei mici, cu jocuri de picturi şi alte surprize.

Cei care doresc să se alăture acestei campanii pot dona bani în următorul cont:

SAMUSOCIAL din România, Cod IBAN: RO93BRDE441SV49929504410,  BRD GSG Agenţia Carol, CUI: 16050641

Pentru donaţii există şi numărul de telefon: 021.327.22.30 sau adresa [email protected]