Ajutor umanitar pentru copiii cu autism. Victor Ciutacu: Îmi doresc să le ofer copiilor un cadou de Paşte

Ajutor umanitar pentru copiii cu autism. Victor Ciutacu face apel la generozitatea oamenilor pentru a le oferi un cadou de Paşte copiilor bolnavi de autism.

08 apr. 2021, 19:38
Ajutor umanitar pentru copiii cu autism. Victor Ciutacu: Îmi doresc să le ofer copiilor un cadou de Paşte
Ajutor umanitar pentru copiii cu autism. Victor Ciutacu: Îmi doresc să le ofer copiilor un cadou de Paşte

Ajutor umanitar pentru copiii cu autism. Victor Ciutacu face apel la generozitatea oamenilor pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de autism. Cel care va dona cel mai mult va primi din partea jurnalistului un tricou cu semnătura lui Mihai Neşu.

Ajutor umanitar pentru copiii cu autism. Victor Ciutacu pune la bătaie un tricou cu semnătura lui Mihai Neşu

„Povestea autografului cerut (și obținut) de arbitrul asistent Octavian Sovre, megastarului norvegian Erling Haaland a făcut deja înconjurul planetei. Întâi, în bună tradiție, a râs lumea de el și i-a cerut pedepsirea. Ulterior, când s-au aflat rațiunile gestului, au apărut, pe rând, admirația, felicitările și solidaritatea. O mulțime de fotbaliști și chiar oameni de media au sărit să ofere, întru licitarea lor pentru îngrijirea copiilor aflați în grija celor de la Asociația SOS Autism Bihor, tricouri personale sau de colecție. Ele vor fi licitate și e bine așa.

Eu sunt (și) mai pragmatic. Și îmi doresc, fără a încerca să parazitez licitațiile caritabile pentru tricouri, să le ofer copiilor, împreună cu voi, un cadou concret de Paște. Motiv pentru care postez aici contul unde puteți dona direct. Aștept, în plus față de generozitatea voastră, dacă doriți să renunțați la discreție (fie și numai în relația cu mine), mesaje private cu sumele donate. Țin acțiunea asta sus până la Paște. Cel care a donat cel mai mult va primi, din partea mea, cadou, tricoul original de joc, cu semnătură, al întemeiatorului Mihai Nesu Foundation, el însuși din Bihor. Repet, nu licitez nimic, ofer un cadou aceluia care se va dovedi, dintre cei care mă urmăresc și (sper) mă apreciază, cel mai generos.

Acestea fiind spuse, cu felicitări pentru efortul doamnei Simona Zlibuţ, să curgă donațiile!

Beneficiar: Asociația S.O.S. Autism Bihor

IBAN: RO55RNCB0032073280020001

BCR Oradea”, este mesajul postat de jurnalist .

Victor Ciutacu şi-a donat ziua de naştere: „Are cancer. Vrea întâi să se facă bine, după aia, fotbalist”

Nu este prima dată când jurnalistul România Tv face astfel de campanii umanitare. În 2018 realizatorul „Punctul Culminant” şi-a donat ziua de naştere pentru a ajuta un băieţel diagnosticat cu cancer că trăiască.

„Cei care mă cunosc știu foarte bine că ies rar și bine în față la acțiuni umanitare. Și că, de o bună bucată de vreme, mă abțin. Dar acum vă prezint excepția care confirmă regula. Pe scurt, pe 15 mai e ziua mea. Pe care vreau să o fac cadou. Lui Sebastian, care are 11 ani, cancer, vrea întâi să se facă bine și, după aia, fotbalist.

Voi mă puteți ajuta în această acțiune. Dacă dați măcar doi bani pe mine și vreți să mă urați, donați-i banii ăia doi copilului. Da, îmi donez aniversarea! Pentru că vreau și pentru că pot. Vă las mai jos conturile, apreciez orice efort faceți și, dacă nu țineți neapărat la discreție, mi-ar plăcea să-mi și trimiteți, prin mesaje private, dovezi electronice ale efortului vostru umanitar. Pe discreția mea ulterioară puteți conta fără nici un fel de problemă.

Eu n-am nevoie de nimic. Am o familie, am o carieră, am prieteni puțini și buni, am ce pune pe masă. Sebastian are nevoie de o viață.”, scria pe Facebook Victor Ciutacu.