Cum se simte Victor Ciutacu după rapel: „Au trecut 78 de ore, regret să vă dezamăgesc”

Cum se simte Victor Ciutacu după rapel. Jurnalistul a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care mărturiseşte că el şi soţia lui au făcut al doilea vaccin împotriva COVID-19 şi se simt foarte bine, nu au nicio reacţie adversă.

17 feb. 2021, 10:00
Cum se simte Victor Ciutacu după rapel: „Au trecut 78 de ore, regret să vă dezamăgesc”
Cum se simte Victor Ciutacu după rapel:

Cum se simte Victor Ciutacu după rapel. ”Regret să vă dezamăgesc, dar au trecut vreo 78 de ore de la rapel și nici eu, nici ilustra mea soție nu lătrăm, nu avem aripi, nu suferim de dureri de cap/mușchi. Și nici nu cred că ne-au furat doamnele alea drăguțe sufletele când ne-au injectat cu serul Ocultei.

Cum se simte Victor Ciutacu după rapel

În altă ordine de idei, tot nu ne face absolut nici o plăcere să bântuim prin spitale, fie ele de stat sau private… P.S. Când s-o da drumu’ la călătorit pe bază de adeverințe/pașapoarte de vaccinare, vă pupăm pe dințișori din primul avion

”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Clotilde susţine că îi cheamă pe acţionarii majoritari ai Romprest la dialog. Ciutacu reacţionează dur şi face dezvăluiri: „Hai sictir cu mafioţeniile voastre!”

Victor Ciutacu, despre Viorica Dăncilă: „A plecat dictatorul cu mustaţă din incintă”

Victor Ciutacu a povestit la emisiunea Tv Break de la România Tv că a discutat de mai multe ori în privat cu Viorica Dăncilă, fostul premier al României şi spune că aceasta a început să vorbească mult mai relaxat şi mai coerent de îndată ce Liviu Dragnea a fost arestat.

Doamna Dăncila vorbeste. A plecat dictatorul cu mustaţă din incintă, şi-a dat drumul la vorbire. Eu am mai stat de vorbă cu Viorica Dancilă în privat.

Vorbeşte civilizat şi coerent. Si eu am intrebat-o de vreo două ori:’băi femeie, dar ce faci, când ţi-a dat drumul la cameră parcă ţi-a luat gazul cu totul si începi să dai rateuri’ , a spus Victor Ciutacu la emisiunea Tv Break de la România Tv.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, despre jurnaliştii care au intrat în politică: Moise Guran s-a excitat repede. Rareş Bogdan s-a dus bine

Reamintim că Viorica Dăncilă a anunţat că va publica o carte despre relaţia cu Liviu Dragnea şi campaniile din 2019. Volumul „Viorica Dăncilă-partea ei de adevăr” este un interviu amplu realizat în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală.

Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, spune fostul premier, în mesajul publicat pe Facebook.