Ajutorul pentru nou-născuţi şi femei însărcinate, plătit cu întârziere de Primăria Capitalei. Nicuşor Dan: „Avem restanţe”

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că a plătit zilele trecute ajutorul pentru nou-născuţi pentru mai multe luni. Edilul a explicat că în prezent sunt restanţe la ajutorul pentru nou-născuţi şi cel pentru femei însărcinate, pe lunile martie, aprilie şi mai.

11 iun. 2021, 16:33
Ajutorul pentru nou-născuţi şi femei însărcinate, plătit cu întârziere de Primăria Capitalei. Nicuşor Dan: „Avem restanţe”

Nicuşor Dan a precizat că ajutorul pentru nou-născuţi şi cel pentru femei însărcinate vor fi plătite până la sfârşitul anului.

„Am plătit zilele trecute ajutorul pentru nou-născuţi, pentru mai multe luni restante. În acest moment, avem restanţe la ajutorul pentru nou-născuţi şi ajutorul pentru femei însărcinate, pe lunile martie, aprilie şi mai. Reuşim să însănătoşim bugetul în ritmul pe care ni-l permit încasările şi până la sfârşitul anului vom fi la zi. Mulţumesc familiilor care beneficiază de aceste plăţi pentru înţelegere şi le asigur că Primăria Capitalei are toată determinarea să aducă la zi plăţile care li se cuvin”, a scris Nicuşor Dan, vineri, pe Facebook.

Citeşte şi: S-a tuns Nicuşor Dan. Noul look al primarului general al Capitalei

În ziua în care a început dezinsecţia şi dezinfecţia în Capitală, primarul general al Capitalei a apărut cu un nou look. Nicuşor Dan a precizat că s-a tuns pentru că aşa i-au cerut bucureştenii. Nicuşor Dan a explicat într-un interviu pentru stirileprotv.ro că a decis să se tundă deoarece așa i-au cerut bucureștenii, ”în special” cei care l-au votat.

”Nu am dat importanță acestui aspect, dar am văzut că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns”, a declarat Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a precizat că „multă vreme am avut un stil și de îmbrăcăminte și de aspect fizic, să zicem mai rebel”, dar că în 2012, „când am intrat în politică (…), când am candidat prima oară, mi-am dat seama că nu e potrivit să … Există niște standarde sociale pentru persoanele care reprezintă, și atunci m-am conformat, m-am îmbrăcat la costum, mi-am tuns părul”, a adăugat edilul.

Citeşte şi: Nicuşor Dan anunţă că au început operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare în Capitală: „Nu e plăcut atunci când scoţi gunoiul de sub preş, dar acum suntem pe un drum bun”