S-a tuns Nicuşor Dan. Noul look al primarului general al Capitalei

În ziua în care a început dezinsecţia şi dezinfecţia în Capitală, primarul general al Capitalei a apărut cu un nou look. Nicuşor Dan a precizat că s-a tuns pentru că aşa i-au cerut bucureştenii.

08 iun. 2021, 14:32
S-a tuns Nicuşor Dan. Noul look al primarului general al Capitalei

S-a tuns Nicuşor Dan. După ce a fost criticat în nenumărate rânduri pentru frizura rebelă, primarul general al Capitalei a decis să adopte un „look” în concordanță cu funcția înaltă pe care o ocupă în administrarea orașului.

Nicuşor Dan a explicat într-un interviu pentru stirileprotv.ro că a decis să se tundă deoarece așa i-au cerut bucureștenii, ”în special” cei care l-au votat.

Citeşte şi: Nicuşor Dan anunţă că au început operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare în Capitală: „Nu e plăcut atunci când scoţi gunoiul de sub preş, dar acum suntem pe un drum bun”

”Nu am dat importanță acestui aspect, dar am văzut că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns”, a declarat Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a precizat că „multă vreme am avut un stil și de îmbrăcăminte și de aspect fizic, să zicem mai rebel”, dar că în 2012, „când am intrat în politică (…), când am candidat prima oară, mi-am dat seama că nu e potrivit să … Există niște standarde sociale pentru persoanele care reprezintă, și atunci m-am conformat, m-am îmbrăcat la costum, mi-am tuns părul … „.

S-a tuns Nicuşor Dan. Edilul Capitalei a explicat de ce a luat decizia

„Am primit acest reproș de la mai multă lume, și atunci am decis să mă conformez, pentru că, repet, nu e vorba de mine, ci e așa cum își închipuie multă lume care m-a votat că trebuie să arate un primar pe care ei l-au votat. Și atunci …”, a mai spus Nicuşor Dan la stirileprotv.ro.

La finalul lunii mai, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost întrebat la conferinţa de presă, mai în glumă mai în serios, dacă are de gând să se tundă, în contextul în care părul edilului este de luni bune subiect de glume pe reţelele de socializare.

Dialogul dintre jurnalist şi primarul Nicuşor Dan:

Întrebare: Domnule primar, este noua imagine a dumneavoastră sau v-ați certat cu frizerul?

Raspuns: (Râzând) Da, haideți sa facem un sondaj în rândul bucureștenilor sa vad dacă ar trebui sa ma tund sau nu.

Nicuşor Dan, înainte să se tundă

Citeşte şi: Alina Gorghiu răspunde sondajului propus de Nicuşor Dan: „Eu zic că da. Are umor Nicuşor”

 

Gabriela Firea persiflează freza lui Nicuşor Dan. „Să şi-o poarte cum doreşte, buclată sau întinsă cu placa. În loc să îl întrebe de șobolani, să îl întrebe despre cârlionți”

Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD, susţine că primarul general Nicuşor Dan ar încerca să deturneze atenţia opiniei publice de la problemele reale, punând mai multe accent pe freză decât pe soluţiile pentru Bucureşti.

„Sincer, nu mă interesează deloc freza domnului primar general. Să şi-o poarte cum dorește buclată sau întinsă cu placa. Mă interesează în schimb, că s-a întâmplat exact ceea ce eu am avertizat, dar nu m-au crezut toți și acum realizează faptul că, în scurt timp în București va fi diminuată până la eliminare subvenția pentru transportul public în comun.

Probabil vrea și dumnealui să deturneze atenţia. Lumea în loc să îl întrebe de șobolani, de gropile, de craterele din București, de parcurile neîngrijite, să îl întrebe despre cârlionți. De aceea nici nu trebuie băgat în seamă când vorbește despre friză.

Dar subvenții la transportul public în comun am spus şi exact asta se va întâmpla, plus că au fost scoase multe trasee și s-a renunţat la linii și în Ilfov și în București. Se va ajunge la aglomerația de acum 20 de ani în Capitală, în condițiile în care s-au achiziționat 400 de autobuze Euro 6, 120 hibrid”, a declarat Gabriela Firea, la Antena3.