AKTOBE-STEAUA. Veste EXCELENTĂ pentru ROŞ-ALBAŞTRI

AKTOBE STEAUA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Aktobe, adversara celor de la Steaua in turul III preliminar al UEFA Champions League, a avut o evolutie dezamagitoare in ultima etapa dinaintea meciului de miercuri. AKTOBE-STEAUA se joaca, miercuri, de la ora 18:00, şi va fi LIVE VIDEO pe DIGI SPORT. AKTOBE STEAUA DIGI SPORT LIVE VIDEO

27 iul. 2014, 09:08
AKTOBE-STEAUA. Veste EXCELENTĂ pentru ROŞ-ALBAŞTRI

AKTOBE STEAUA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Aktobe, liderul din Kazakhstan, a terminat la egalitate, scor 1-1, pe terenul lui Irtysh Pavlodar, echipa care nu mai cunoscuse gustul victoriei de 11 etape. Irtysh a deschis scorul in minutul 26 prin Dudchenko, egalarea venind din partea celor de la Aktobe prin Anderson Mineiro, in minutul 79.

Aktobe ramane lider in Kazahstan si dupa aceasta remiza, avand 40 de puncte dupa 21 de etape, cu 4 puncte mai mult comparativ cu locul 2, Kairat Almaty, care are insa un joc in minus.

AKTOBE STEAUA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Steaua, in schimb, a castigat in prima etapa din Liga I, 3-1 in Giulesti cu Rapid. Dupa ce gazdele au deschis scorul prin Pancu, Steaua a revenit prin golurile lui Keşeru, Adi Popa si Chipciu. Steaua s-a instalat deja pe primul loc in Liga I.

AKTOBE STEAUA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Prima partida dintre Aktobe si Steaua, contand pentru turul III preliminar din Liga Campionilor, se va juca, miercuri, in Kazakhstan, de la ora 18:00. Meciul AKTOBE-STEAUA va fi LIVE VIDEO pe DIGI SPORT.