Al Bano, internat de URGENŢĂ. Probleme cardiace GRAVE

Al Bano, celebrul cântăreţ italian, a fost internat de urgenţă într-un spital din Bari, în urma unui "episod uşor de ischemie". Artistul a fost transferat în spitalul "Vito Fazzi" din Lecce, unde va mai rămâne internat cel puţin trei zile, informează presa italiană.

20 mart. 2017, 17:41
Al Bano, internat de URGENŢĂ. Probleme cardiace GRAVE

Al Bano se afla în compania partenerei sale de viaţă, Loredana Lecciso, în momentul în care s-a simţit rău, în cursul zilei de sâmbătă. Iubita lui l-a însoţit la o clinică din Bari, unde celebrul cântăreţ a fost internat de urgenţă. Luni, artistul a fost transferat la spitalul Vito Fazzi din oraşul Lecce, unde îşi petrece convalescenţa în secţia de boli cardiovasculare.

„A suferit un episod uşor de ischemie şi este monitorizat permanent. Se recuperează”, a spus Loredana Lecciso, partenera de viaţă a cântăreţului italian.

Medicii spun că artistul va mai rămâne spitalizat timp de cel puţin trei zile şi i-au prescris repaus total.

Al Bano a suferit două atacuri de cord şi a fost operat DE URGENŢĂ la Roma

În decembrie 2016, cântăreţul Al Bano a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă într-o clinică din Roma. Intervenţia a fost realizată cu pacientul semisedat, iar artistul a fost conştient pe parcursul operaţiei.