Al cui este, de fapt, bolidul de lux cu care s-a afișat Gigi Becali! Vehiculul are un preț de aproximativ 500.000 de euro

Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, a fost observat la locuința sa de pe Aleea Alexandru din București, sosind într-un vehicul nou.

05 aug. 2023, 23:56
Al cui este, de fapt, bolidul de lux cu care s-a afișat Gigi Becali! Vehiculul are un preț de aproximativ 500.000 de euro
Al cui este, de fapt, bolidul de lux cu care s-a afișat Gigi Becali! Vehiculul are un preț de aproximativ 500.000 de euro

Proprietarul echipei FCSB, Gigi Becali, a decis să facă o schimbare temporară și să renunțe Maybach-ul său obișnuit. În schimb, el a surprins pe toată lumea când la palat și-a făcut apariția într-un impresionant Rolls-Royce Ghost Black Badge, evaluat la 500.000 de euro.

Citește și: Publicația L’Equipe dă de pământ cu Gigi Becali: „Ultra-ortodox, misogin, homofob. Adept al violenței verbale, dar și fizice”

Autoturismul nu îi aparține proprietarului FCSB, ci este deținut de Teodora, fiica lui Gigi Becali, și de soțul ei, Mihai Theodor Mincu.

Gigi Becali a dorit să încerce acest automobil de lux și, dacă se va simți mulțumit de performanțele sale, intenționează să-și achiziționeze și el unul similar.

Vehiculul dispune de un motor V12 cu o capacitate de 6,8 litri și furnizează o putere de 591 de cai. Mașina poate atinge o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Gigi Becali manifestă o pasiune pentru mașini și pentru bunurile de lux în general, fiind obișnuit să fie surprins la volanul unor autovehicule de lux.

În vara anului precedent, Mirel Rădoi a făcut o impresie puternică prezentând una dintre mașinile sale de lux, un impresionant Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition.

Cu toate că „bestia” fabricată de Mercedes reprezintă o componentă din colecția sa de mașini impresionantă, Mirel Rădoi deține și alte vehicule remarcabile.

Fostul selecționer posedă un Rolls Royce Cullinan Billionaire, evaluat la peste 300 de mii de euro, și un Mercedes Benz AMG GT 63S. Cu doi ani în urmă, a decis să schimbe culorile acestora.

Ce a făcut Gigi Becali după parada Pride

Gigi Becali s-a înarmat cu o cruce și alături de un sobor de preoți a mers să sfințească Calea Victoriei. Manifestația împotriva paradei LGBT a început chiar la palatul finanțatorului FCSB din Aleea Alexandru, de unde s-a plecat în marș către Calea Victoriei, unde a avut loc sfințirea.

„Am notificat Primăria și punct. Doar trebuie notificată Primăria, nu trebuie aprobare pentru un marș religios. Fac curățenie la mizeria pe care au făcut-o ei. Voi nu știți, dar dracii lasă duhuri rele. Trebuie să curățăm locul cu agheasmă, altfel se întâmplă accidente pe Calea Victoriei. Cei care au fost acolo nici nu sunt homosexuali, sunt plătiți!  Ce să spun eu de George Soros? El e miliardar, eu sunt mic, dar îmi apăr nevoile și neamul. Dacă ar fi după mine, homosexualii să aibă toate drepturile. Să facă parteneriat civil, dar nu căsătorie. N-au voie să intre în Biserică! Niciodată în viața lor! Dracii sunt draci, Hristos e Hristos. Dacă ei fac ce fac, înseamnă că sunt draci. (…) Ce fac ei e patimă grea. Îl ia Dracu’ de urechi pe bărbat și-i zice: Du-te la bărbat! (…) Repet, nu facem manifestație! Mergem doar să curățăm și să cităm din Apostolul Pavel. Noi nu facem marș împotriva lor, ci facem marș de curățare și chiar și de iertare pentru ei. Ei fac sodomii, iar noi spunem și rugăciuni pentru sodomie. Noi facem doar sfințenie și curățenie”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Citește și: EXCLUSIV| Gigi Becali aruncă bomba despre fuga cuplului Pandele-Firea din România. ”De ce să se întoarcă în țară? Ce să caute?”