Al doilea Mercur retrograd se incheie! Pe ce PUNE LUMINA la fiecare ZODIE Mercur DIRECT din 22 iunie 2021?

Mercur post-retrograd este o perioada de calmare, in care, daca ceva a atins un varf de confuzie, de conflict, de neclaritate de gandire

22 iun. 2021, 09:30
Al doilea Mercur retrograd se incheie! Pe ce PUNE LUMINA la fiecare ZODIE Mercur DIRECT din 22 iunie 2021?

Mercur DIRECT. Motiv de bucurie pentru toate zodiile din 22 iunie 2021! Mercur, prima planeta de la Soare, planeta intelectului, a gandirii, comunicarii, tehnologiei, isi reia tranzitul direct incepand cu aceasta data. O va face in Gemeni si va ajunge in Balanta in 30 august 2021. De aici isi va incepe a treia si ultima miscare retrograda din 2021, in 27 septembrie.

Oamenii nu sunt mari amatori de perioadele Mercur retrograd, desi  sunt dese anual si ar trebui sa ne obisnuim cu ele pentru ca ofera mari oportunitati de crestere personala.

Ne bucuram ca vom reveni la normal si totul va fi mult mai usor cu comunicarea, gandirea, calatoriile, vom scapa de unele tensiuni si sincope in exprimare in relatii.

Horoscopul verii astronomice: Ce aduce NOU solstitiul de vara 2021 in functie de zodie
Mercur post-retrograd este o perioada de calmare, in care, daca ceva a atins un varf de confuzie, de conflict, de neclaritate de gandire, de acum incolo se produce o scadere a acestei intensitati. Este o perioada excelenta sa reflectam, sa adunam bucatile sfaramate, daca am avut asa ceva pe perioada retrograda,si apoi sa ne aliniem cu ce ne serveste cel mai bine Sinele inalt. Pentru ca retrogradele sunt perioade de crestere, avem nevoie de post-retrograd pentru a sintetiza ce am invatat. Sau poate ca nu avem nevoie sa schimbam nimic. Insa uneori, doar a te mentine pe linia pe care esti poate fi cel mai dificil lucru.

Ce inseamna, asadar, faptul ca Mercur iese din cel de-al doilea tranzit retrograd al sau pe 2021? Mai intai, sa nu pornim de la premiza ca un final de retrograd inseamna ca nu mai e nimic neclar sau problematic. Retrogradele ne arata unde avem de muncit cu noi pe interior, apoi avem de planificat pasii urmatori in exterior.

Horoscop Mihai Voropchievici 21-27 iunie 2021. O săptămână agitată, runele anunţă cumpene
Iata cum va impacta fiecare zodie revenirea lui Mercur in miscare directa in Gemeni dupa cel de-al doilea retrograd pe 2021:
Mercur DIRECT pentru BERBEC
Intentiile tale sunt intotdeauna bune, Berbecule. Tu vrei tot ce e mai bun pentru grupul de care apartii si iti pasa pasional de tot ce e important pentru tine. O data cu revenirea lui Mercur in tranzit direct, elibereaza controlul cat de mult poti cu putinta. Nu poti tu indrepta sau schimba oameni sau situatii doar prin simpla ta vointa, forta, dorinta. Uneori, este de mai mare impact sa asculti, sa respecti unde se afla fiecare om, fara sa il schimbi, fara sa incerci sa il ajuti. Schimbarea vine din interior in afara, nu urmare a presiunii altui om. Da oamenilor spatiu. Renunta la control.

Mercur DIRECT pentru TAUR
Lasa tacerea sa patrunda, Taurule. O data cu revenirea lui Mercur in tranzit direct, pentru tine este timpul sa reflectezi si sa tragi unele concluzii, iar pentru asta este nevoie de liniste. Incearca sa stai fara muzica, fara surse de zgomot si da-ti perioada de pauza pentru contemplare in conversatii. Da-ti timp a gandesti, fara sa te ghideze sau sfatuiasca nimeni, iar aceste momente pot fi tranformatoare. Vezi ce se intampla cand revii la clipele acelea de inceput, inainte ca mintea sa iti fie distrasa de la clipa prezenta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...