Horoscop Mihai Voropchievici 21-27 iunie 2021. O săptămână agitată, runele anunţă cumpene

Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 iunie 2021. Află ce previziune are Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie!

20 iun. 2021, 12:14
Horoscop Mihai Voropchievici 21-27 iunie 2021. O săptămână agitată, runele anunţă cumpene

Horoscop Mihai Voropchievici 21-27 iunie 2021 pentru Berbec
Berbecul este pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Va acţiona foarte hotărât şi bine în una dintre cele două oportunităţi. Dar cum Berbecul le vrea pe toate, s-ar putea să le vrea pe ambele. O acţiune asupra casei sau locului de muncă.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurul, care nu a primit niciodată o gratificaţie, o bonificaţie, de data asta a primit Vunjo. Toţi Taurii, sunteţi într-o săptămână de vis.

Horoscop Mihai Voropchievici  pentru Gemeni
Încă nu a trecut perioada nasoală pentru Gemeni, durează cam trei săptămâni, aproape o lună au avut probe de încercări. Săptămâna următoare sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Să aibă grijă cum acţionează, unde duc banii, ce fac, ce mănâncă, cu cine discută, ce decizii iau pentru că sunt în postura de a greşi.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Racii îşi consolidează poziţia. În familie, la muncă. Dacă nu îşi mobilizează toate forţele, rămâne undeva aşa în suspans. Deci, trebuie să fie mai hotărâţi, să pună punctul pe i.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Fertilitate şi belşug pentru Leu. Peste puţin timp, visele vi se vor împlini. Deie Domnul ca Leul să aibă împlinirea tuturor viselor.

Horoscop Urania 19 – 25 iunie 2021. Luna Plină în Capricorn aduce provocări majore în carieră

Horoscop Mihai Voropchievici Fecioară

Fecioarele vor da lovitura și vor produce un salt calitativ în existența lor. E prima oară când au parte de un asemenea succes. Au avut de tras, au avut incertitudini, dar acum totul e bine.

Horoscop Mihai Voropchievici. Balanțele sunt agitate. Uraganul persistă în viața lor. Scorpionii, în schimb, trebuie să lase la o parte toate grijile legate de trecut, să se pregătească pentru lucruri mai bune.

Horoscop Voropchievici 21-27 iunie 2021: Săgetătorii află un adevăr care îi marchează pe viață
Săgetătorii vor afla un adevăr important cu marcaj pe destin. Acești nativi nu și-au rezolvat încă toate problemele. Astrele le tot arată pisica acestor nativi pentru a conștientiza ce informații le scapă, care sunt greșelile pe care le repetă parcă la nesfârșit.

Horoscopul verii 2021. O vară cu multe suişuri şi coborâşuri în plan sentimental. Ce zodii vor avea parte de un carusel de emoţii
Horoscop Mihai Voropchievici.  Capricornii au identică această săptămână cu cea precedentă. Au de dus o mică bătălie. Trebuie să fie calmi și se așază tot.Vărsătorii găsesc răspunsurile la problemele cu care se confruntă. Vor face un consiliu de familie, vor discuta rezolvarea problemelor.

Horoscop Mihai Voropchievici 21-27 iunie 2021 Peşti

Peștii trebuie să abordeze altfel problemele în săptămâna care urmează. Doar cu schimbarea tacticii vor reuși să aibă parte de succesul pe care îl visează.

Sursa: antena3.ro


loading...