Al Pacino va deveni tată la 83 de ani. Iubita lui, 29 de ani, este gravidă în opt luni: „Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă”

Al Pacino va deveni tată la 83 de ani. Iubita lui în vârstă de 29 de ani, Noor Alfallah, este însărcinată în opt luni și ar putea deveni mamă în orice moment. Cei doi au fost văzuți luând cina împreună în aprilie 2022, iar de atunci s-a zvonit o eventuală relație. Ulterior s-a aflat că se întâlneau în liniște încă din pandemie.

31 mai 2023, 21:41
Al Pacino va deveni tată la 83 de ani. Iubita lui, 29 de ani, este gravidă în opt luni: „Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă”
Al Pacino va deveni tată la 83 de ani

Al Pacino va deveni tată la 83 de ani. Informația a fost confirmată de un reprezentant al actorului de Oscar pentru TMZ. ”Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați… Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine. Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai bătrân decât tatăl ei”, a dezvăluit o sursă din anturajul lor pentru Page Six.

Citește și: Doliu în lumea filmului. Actorul Paul Herman s-a stins din viaţă: „A fost un tip grozav”

Al Pacino va deveni tată la 83 de ani

Actorul mai are o fiică, Julie, în vârstă de 33 de ani, cu Jan Tarrant, precum și pe gemenii Olivia și Anton, ambii în vârstă de 22 de ani, cu Beverly D’Angelo.

Noor Alfallah, care este producător și provine dintr-o familie bogată, a format un cuplu și cu solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, cu care s-a întâlnit când rockerul avea 74 de ani, iar ea doar 22, precum și cu miliardarul Nicolas Berggruen, în vârstă de 60 de ani. Mai mult, s-a întâlnit și cu actorii Clint Eastwood (de 93 de ani), în 2019, dar și cu Eli Roth, de 51 de ani.

Al Pacino, fascinat de Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, 34 de ani, a făcut furori la Hollywood în producția „House of Gucci”, regizată de Ridley Scott, unde joacă alături de cei mai talentați artiști de la Hollywood, precum Salma Hayek, Jeremy Irons, Adam Driver sau Lady Gaga.

Românca joacă rolul legendarei actrițe de origine italiană, Sophia Loren, cu care modelul a fost adesea comparat datorită asemănării fizice.

Ghenea a postat pe contul personal de socializare un clip din timpul filmărilor la producția „The House of Gucci”, unde se poate vedea cum Al Pacino o prezintă cu eleganță și delicatețe pe româncă, în fața întregii echipe de filmare.

Clipul este un fragment de la repetițiile pentru producția cinematografică, filmată într-un decor ce evocă luxul și opulența faimoasei dinastii Gucci.

Mădălina Ghenea a mărturisit că experiența de a face parte din acest proiect este un vis devenit realitate, mai ales că românca și-a dorit mult să devină actriță, încă din momentul în care a plecat din țară.