Cum arată starurile din Singur Acasă 2, la 30 de ani de la lansarea filmului. Unii dintre protagonişti sunt de nerecunoscut

Au trecut deja 30 de ani de la lansarea celei de-a doua părţi a celebrei serii Singur Acasă, dar cu toate acestea nimeni nu pare să se plictisească de aventurile lui Kevin şi ale familiei sale, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă.

27 dec. 2022, 19:37
Cum arată starurile din Singur Acasă 2, la 30 de ani de la lansarea filmului. Unii dintre protagonişti sunt de nerecunoscut

Legendarul film este al treilea pe lista celor mai mari încasări din istorie, dintre cele cu temă de Crăciun, iar personajele sale sunt la fel de îndrăgite şi la trei decenii după lansare.

Presa internaţională a făcut o listă cu actorii din Singur Acasă 2 şi prezintă viaţa lor actuală, atât profesională cât şi personală.

Kevin McCallister (Macaulay Culkin)

Culkin a împlinit 42 de ani, iar din 2021 a devenit tată, logodnica sa, actriţa brenda Song, aducând pe lume un băieţel. Macaulay Culkin continuă să joace, chiar dacă cu pauze destul de lungi, iar unul dintre cele mai recente roluri ale sale a fost în celebra serie American Horror Story, foarte bine primit de critici.

Macaulay Culckin

Kate McCallister, mama lui Kevin (Catherine O’Hara)

O’Hara are 68 de ani şi a avut mai multe roluri foarte cunoscute după încheierea seriei Singur Acasă. Din 2015 până în 2020, actriţa a jucat rolul unei actriţe de telenovele trecută de apusul carierei, în serialul Schitt’s Creek, interpretare pentru care a câştigat premiul Emmy pentru cel mai bun rol principal feminin într-o comedie.

Catherine O’Hara

Buzz McCallister, fratele mai mare al lui Kevin (Devin Ratray)

Ratray are 45 de ani şi, de asemenea, a avut numeroase apariţii în producţii cinematografice, după rolul din Singur Acasă. Printre producţiile în care a fost distribuit se numără Lege şi Ordine si Supernatural, pe lângă apariţii regulate în programul MTV Damage Control.

Devin Ratray

Mr. Hector, recepţionerul din Plaza Hotel (Tim Curry)

Curry are 76 de ani, iar în 2012 a suferit un accident vascular cerebral major, în urma căruia a trebuit să folosească un scaun cu rotile şi să facp terapie fizică şi logopedie. După accident, Curry a lucrat în principal ca dublură de voce în umeroase producţii, dar continuă să cânte şi să aibă apariţii la convenţii ale fanilor.

Tim Curry

Harry Lime, hoţul (Joe Pesci)

Joe Pesci a ajuns la 79 de ani şi părea că se pensionase, până când, în 2019, a revenit special pentru a juca, alături de legendele filmelor cu gangsteri, Robert de Niro şi Al Pacino, în filmul The Irishman, pentru care a primit o nominalizare la premiul Oscar. Spre deosebire de restul actorilor din Singur Acasă, Pesci era deja un actor cunoscut când a acceptat rolul în pelicula de Crăciun, după ce jucase înainte în Goodfellas.

Joe Pesci

Marv, hoţul tăntălău (Daniel Stern)

Stern, în vârstă de 65 de ani, şi-a continuat cariera actoricească. Cel mai recent film în care apare va fi lansat în 2023, acesta alăturându-se distribuţiei serialului For All Mankind. Printre alte roluri, el a mai fost naratorul celebrei serii The Wonder Years, din 1988 până în 1993.

Daniel Stern

Fuller McCallister, fratele lui Kevin (Kieran Culkin)

Kieran, care este fratele mai mic al lui Macaulay Culkin în viaţa reală, are 40 de ani şi continuă să-şi clădească o carieră de succes. Unul dintre ultimele, dar şi cele mai de succes roluri pe care le-a avut este cel al lui Roman Roy, din serialul multiplu premiat Succession, care va reveni cu un nou sezon în primăvara lui 2023. Este căsătorit din 2013 şi este tatăl a doi copii, un băiat şi o fată.

Citeşte şi: Câți bani te costă să faci Revelionul în localul deținut de Delia Matache. Prețul nu este deloc unul mic