Al patrulea deces din cauza coronavirus, în România. O femeie de 72 de ani, internată la Suceava

Al patrulea deces din cauza noului coronavirus a fost înregistrat, luni, în România. Este vorba despre o femeie de 72 de ani, internată la Suceava. Pensionara nu a călătorit în străinătate, în zonele afectate de COVID-19, şi nu a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv.

RomaniaTV.net
23 mart. 2020, 09:31
Al patrulea deces din cauza coronavirus, în România. O femeie de 72 de ani, internată la Suceava

Potrivit medicilor, pacienta avea afecțiuni cronice, dar fără context epidemiologic.

Anunţul Ministerului Sănătăţii despre al patrulea deces din cauza noului coronavirus

„Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 in Spitalul Județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv)”, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

18 medici și 9 asistenți/infirmiere de la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava sunt infectate cu noul coronavirus. Alte persoane aşteaptă rezultatele testelor pentru COVD-19. Lor li se adaugă alți medici și asistente care sunt deja în autoizolare după ce au intrat în contact fie cu pacienți bolnavi de coronavirus sau cu alte cadre medicale infectate, anunţă Monitorul de Suceava

27 de cadre medicale infectate cu coronavirus la Spitalul Judeţean din Suceava 

De asemenea, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că până duminică, 22 martie, au fost înregistrate în România 433 persoane infectate cu coronavirus. 

Vasile Ouatu, patronul lui Unic Piatra Neamţ, al treilea român ucis de CORONAVIRUS. A avut dosar penal după ce a refuzat INTERNAREA