Al patrulea deces în urma exploziei de la Crevedia! Un alt rănit internat la Spitalul Floreasca a murit

Bilanțul deceselor în urma exploziilor de la Crevedia a crescut la patru. Unul dintre pacienții care a suferit arsuri pe 95% din suprafața corpului a murit luni dimineață.

04 sept. 2023, 09:16
Al patrulea deces în urma exploziei de la Crevedia! Un alt rănit internat la Spitalul Floreasca a murit
Al patrulea deces în urma exploziei de la Crevedia!

Al patrulea deces în urma exploziei de la Crevedia! Medicii de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca au anunțat luni dimineață, decesul unui alt pacient care a suferit arsuri pe 95% din suprafața corpului în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia.

Citește și Fiul primarului din Caracal, care deţine staţia GPL din Crevedia, vrea să reconstruiască toate casele afectate de explozii

Al patrulea deces în urma exploziei de la Crevedia!

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală”, a anunțat luni dimineață Spitalul Floreasca, transmițând condoleanțe familiei.

Patronii firmei de GPL care a explodat la Crevedia promit sprijin umanitar

Patronii firmei de GPL care a explodat la Crevedia au trimis o scrisoare către Primăria din localitate, iar în ședința de consiliu care a avut loc ieri a fost citită de un reprezentat al Primăriei.
Administratorii ”SC Flagas SRL” au informat Primăria de disponibilitatea lor în ceea ce privește ajutorul victimelor exploziilor care au avut loc în Crevedia.

Locuitorii din localitate care au asistat la ședința de consiliu nu au apreciat scrisoarea și au avut o atitudine dezaprobatorie în momentul în care era citită.

„Stimate domnule primar, dorim să ne exprimăm regretul și să ne cerem scuze dvs. și locuitorilor comunei Crevedia pentru dificultățile prin care comunitatea dvs. trece în această perioadă ca urmare a incendiului izbucnit la locația societății noastre, Flagas SRL.

Vă rugăm să facilitați contribuția noastră pe care suntem hotărâți să o aducem prin alimente, apă, medicamente, produse de igienă personală, obiecte de răcire a aerului în spațiile comune, cu orice alte produse, a căror necesitatea ne-o semnalați. Trei mese pe zi pentru persoanele găzduite în spațiul alocat sinistraților și, după caz, repararea tuturor imobilelor distruse, aduse în stare de neîntrebuințare sau afectate în orice mod prin incendiu. În acest sens, vă informăm că am rezervat deja serviciile de dezvoltare imobiliară necesare și beneficiem de disponibilitatea deplină a unor profesioniști în domeniul construcțiilor care pot aloca deja în orice moment resursele necesare atât intrării în frontul de lucru, cât și inițierii și accesării procedurilor specifice întocmirii documentației specifice. Cu speranța că solidaritatea care ne aduce acum împreună nu ne va expune și nu ne va respinge nevoia noastră de a ajuta vă rugăm să aveți îngăduința de a concretiza condițiile unui dialog și de a ne permite în acest sens un contact cu reprezentanții Primăriei dvs”, se arată în scrisoarea Flagas citită de reprezentanta Primăriei.

Citește și Scandal uriaș la înmormântarea soților morți la Crevedia. Gestul șocant cu care primarul a stârnit furia oamenior