Alarmă la Oţelul: Manchester şi-a odihnit vedetele în derby-ul Angliei

Oţelul are motive serioase de teamă pentru meciul cu Manchester United. Alex Fergusson a sacrificat cel mai tare şi mai vechi derby al Angliei pentru întâlnirea de marţi şi le-a trecut pe lista rezervelor pe vedetele Rooney, Nani şi "Chicharito" Hernandez. În aceste condiţii, "diavolii" au remizat la Liverpool şi au pierdut primul loc în Premier League, în faţa rivalilor de la City.

RomaniaTV.net
15 oct. 2011, 18:30
Alarmă la Oţelul: Manchester şi-a odihnit vedetele în derby-ul Angliei

Niciodată în istoria sa Manchester United nu a pierdut patru meciuri consecutive jucate pe acelaşi stadion. Acest lucru era pe punctul să se întâmple aseară, la Liverpool, după 133 de ani de existenţă. „Diavolii” nu au mai câştigat din 2007 pe Anfield Road, iar Alex Fergusson a păşit ieri în stadion hotărât să refuze jocul. A betonat linia de mijloc, în detrimentul atacului şi doar Wellbeck a rămas să se lupte cu defensiva „cormoranilor”, în timp ce Nani, Rooney şi „Chicharito” Hernandez au fost rezerve.

Derby-ul s-a încheiat 1-1, United a evitat înfrângerea, dar nu şi-a putut păstra locul întâi în Premier League. A fost întrecută cu două puncte de Manchester City, care a învins cu 4-1 pe Aston Villa.