Alcoolul i-a luat minţile unui tânăr de 29 de ani. Şi-a bătut soţia şi a distrus, cu un topor, mobila din casă

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat luni, 4 ianuarie, măsura reţinerii faţă de T.G.N., un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Alba Iulia.

RomaniaTV.net
05 ian. 2016, 13:17
Alcoolul i-a luat minţile unui tânăr de 29 de ani. Şi-a bătut soţia şi a distrus, cu un topor, mobila din casă

Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții IPJ Alba, în sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 3 ianuarie, în jurul orelor 23,00, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, a provocat un scandal, în propria locuinţă, şi-a agresat soţia şi a distrus, cu un topor, mobilierul din casă şi două geamuri de pe scara blocului, scrie voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi Vedetă TV, BĂTUTĂ MĂR de soţ de Revelion. A fost FILMATĂ făcând AMOR cu mai mulţi bărbaţi FOTO

Comportamentul său violent a încetat abia după intervenţia poliţiei a cărei prezenţă a fost solicitată, prin 112, de către soţia agresată.

Faţă de T.G.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cursul zilei de marți, 5 ianuarie, T.G.N. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.