Alec Baldwin a ajuns la cuţite cu American Airlines

Vedeta de la Hollywood s-a supărat pe compania aviatică pentru că i-a interzis să folosească mobilul pe care el vroia să joace diferite jocuri în timpul zborului.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 13:19
Alec Baldwin a ajuns la cuţite cu American Airlines

Actorul în vârstă de 53 de ani a fost scos din avion, la Los Angeles, iar zborul a fost întârziat tocmai din cauza lui. Pe pagina Twitter a companiei aeriene şi pe site-ul publicaţiei Huffington Post , Baldwin şi-a cerut scuze numai faţă de pasageri.
În schimb, a făcut cu ou şi cu oţet compania aviatică şi echipajul de zbor, scrie The Telegraph, în ediţia online. Despre American Airlines a scris că este o companie „unde profesorii de gimnastică din şcolile catolice ai anilor ’50 ar mai putea găsi vreun post de steward”. Apoi a început să critice starea jalnică a companiilor aeriene americane. „Avioane proaste, mâncare greu de digerat şi din ce în ce mai puţine curse pentru destinaţii mai puţin frecventate”, a spus actorul. Baldwin a ţinut să adauge că „11 Septembrie a fost o zi îngrozitoare pentru aviaţia comercială, dar acea tragedie este folosită şi astăzi de companiile aeriene pentru a face din călătoriile cu avionul o experienţă cât se poate de lipsită de eleganţă”.
La rândul său, compania s-a plâns şi ea de atitudinea vedetei. „Pasagerul a fost „foarte obraznic” cu echipajul, folosind cuvinte jignitoare la adresa lui. În final, s-a ridicat de pe scaun înainte ca semnalul luminos pentru centură să se stingă şi a intrat la toaletă cu telefonul, trântind uşa atât de tare, încât au auzit şi piloţii, care erau în cabină, cu uşile închise”, a fost varianta companiei.