Alege îngerul păzitor şi află ce MESAJ îţi transmite acesta pentru viitor! Testul care te pregăteşte pentru destin

Testul care îţi poate arăta neprevăzutul. E mai simplu decât crezi și poți afla multe despre viitorul tău.

RomaniaTV.net
01 apr. 2018, 15:35
Alege îngerul păzitor şi află ce MESAJ îţi transmite acesta pentru viitor! Testul care te pregăteşte pentru destin

Tot ce ai de făcut este să privești atent imaginile de mai sus și să alegi poza despre care crezi că reprezintă cel mai mult ideea ta de înger păzitor.

Dacă ai ales prima imagine, atunci mesajul este: „Toți vrem să fim iubiți, dar mulți vrem să fim iubiți într-un anumit mod. Simțim că putem dicta modul în care iubirea apare în viața noastră. Totuși, nu ar strica să ne oprim și să privim în jurul nostru, fiindcă s-ar putea să descoperim că adevărata iubire este chiar acolo, lângă noi. Alege să vezi!”

Îngerul al doilea îți transmite următorul mesaj: „Vei găsi la tot pasul tot felul de oportunități de schimbare. Fiecare zi poate deveni un motiv de bucurie. Ai simțit nevoia de o schimbare? Acum este momentul, dacă te simți pregătit. Privește atent în jur și îți vei da seama ce trebuie să faci. Ai stat mult timp în rutină și a venit momentul să începi săfaci pași mai mari și să iei decizii importante pentru diferite aspecte din viața ta. Energia Universului lucrează cu tine și te susține”

Al treilea înger îți transmite mesajul: „Lucrurile s-au cam complicat în viața ta. Ascultă-ți inima și vei simți exact ce ai de făcut pentru a depăși orice obstacol. Găsește-ți curajul să ții capul sus și să înfrunți orice greutate, vei vedea că intuiția ta nu va da greș”, arată A1.