Alege să investești în bijuterii în 2022! Este ușor, eficient și rapid

Dacă nu știi ce formă de investiție merită, îți sugerăm să investești în bijuterii din aur, bijuterii cu diamante sau monede din aur. Prin această alegere obții și un mare avantaj: adaugi noi modele de bijuterii la colecția pe care deja o ai acasă. 

14 iun. 2022, 10:33
Alege să investești în bijuterii în 2022! Este ușor, eficient și rapid

Investește în aur!

Prețul acestui metal prețios fluctuează zilnic și totuși, deși există și riscuri, se spune că ar putea fi totuși una dintre cele mai indicate investiții pe termen lung. Oamenii fac investiții în aur, în medalii, monede, lingouri, bijuterii. Aurul a crescut ca valoare în timp și dacă am ține cont de asta, am putea spune că investiția inițială ar putea valora mai mult peste ani.

În 2022, investitorii tind să crească prețul la aur, mai ales atunci când piețele financiare sunt volatile.

Ca și în alți ani, cererea de bijuterii din aur este constantă. Bijuteriile extrem de scumpe par să-și mențină valoarea, iar aici vorbim despre acelea de 24 K.

Prețul aurului a crescut în ultimii doi ani, iar oamenii de afaceri consideră aurul un important activ de investiție în continuare. La fel ca și la alte active financiare, investiția în aur nu este lipsită de riscuri, dar comercianții deja știu acest lucru și țin cont de fluctuațiile prețului la aur. Există mai multe metode de a investi în aur, iar acestea se aleg în funcție de circumstanțele actuale și obiectivele urmărite.

Bijuterii cu diamante

Unii oameni își doresc bijuterii cu diamante, mai ales că în prezent disponibilitatea acestora pe piață este mare. Asta este o opțiune grozavă de investiție, pentru că bijuteriile din aur cu diamante – de tipul inelelor de logodnă – sunt căutate și se pot vinde rapid, dacă se dorește asta.

Dacă vrei să-ți extinzi colecția de bijuterii, vizitează magazinul de bijuterii online Tezaur și profită de prețurile avantajoase din această perioadă. Poți cumpăra bijuterii din aur alb și galben de 14 K și 18K, bijuterii cu diamante, modele unice, chiar și în rate. Pentru asta trebuie să închei un contract tip amanet, cu dobânda de 0,01% pe zi și să plătești un avans de numai 20%.

Dacă te-ai gândit la obținerea de numerar pentru aur, atunci Internetul poate fi soluția perfectă pentru tine, mai ales dacă alegi serviciul Tezaur Amanet de Acasă. Cu acest serviciu obții cel mai bun comision de pe piață și poți amaneta aurul din confortul casei tale. În plus, poți evita și stresul creat de conversații inutile la diverse agenții de amanet tradiționale din oraș.

Dacă ai bijuterii vechi care nu-ți mai plac și vrei să le vinzi, le poți aduce la Tezaur pentru că aici poți valorifica aurul la un preț avantajos. Agenția îți va oferi cel mai bun preț de amanet aur de pe piață, chiar dacă bjuteriile nu sunt chiar într-o stare excelentă. Pot fi modele mai vechi de bijuterii din aur, bijuterii uzate, sau chiar diferite monede din aur.

Tezaur este primul serviciu din România care permite amanetarea garanțiilor din aur, într-un mod corect, sigur și rapid.

La Tezaur primești cea mai bună consiliere, ai posibilitatea de a vinde rapid bijuterii vechi și de a cumpăra altele noi, mai frumoase și în tendințele modei. Aici primești cel mai bun preț la gramul de aur, primești banii pe loc, dar trebuie să închei un contract de amanet, pe o perioadă de o zi, la care comisionul este zero.

Tezaur Investmet Group face parte din cel mai important grup de servicii financiare nebancare din București, repectiv din Grupul Tezaur. Are o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu și deține peste 49 de agenții de amanet de lux în București.