Alege un ochi şi afla ce tristeţe se ascunde în sufletul tău!

Poți face o singură alegere, tocmai de aceea trebuie să te concentrezi pe un ochi. Unul singur. Alege un ochi și află ce tristețe se ascunde în sufletul tău, în funcție de alegerea făcută.

RomaniaTV.net
02 iul. 2019, 08:17
Alege un ochi şi afla ce tristeţe se ascunde în sufletul tău!

OCHIUL NUMĂRUL 1

Cu timpul, oamenii și lucrurile din viață ta capătă noi fete și noi înțelesuri. Sau poate, cu timpul, chiar tu te schimbi și priveșți lucrurile și oamenii cu alți ochi. Fiecare an ce trece te lasă cu tot mai puțini prieteni.

Iubeșți armonia. Îți place liniștea. Îți place să povesteșți cu oamenii despre lucruri frumoase, îți place să spui și să auzi lucruri frumoase. Motiv pentru care răutatea și intrigă îți creează un dezechilibru, potrivit zodiata.com.

OCHIUL NUMĂRUL 2

Eșți o persoană inteligență, cu o memorie bună, dar cu o mai mică putere de concentrare asupra obiectivului propus, pentru că nu poati menține acest interes. Ai obiceiul de a te implică în mai multe proiecte odată.

OCHIUL NUMĂRUL 3

Ai învățat că de multe ori lucrurile pe care nu le înțelegi sau pe care le condamni la alți oameni, într-un mod ironic, ajung să ți se întâmple și începi să înțelegi și să nu le mai condamni! Indiferent de cât de tare te-a durut, n-ai zis niciodată nimic nimănui. Ai ținut în ține. Te-ai obișnuit să faci asta. Nu mai ai încredere în mai nimeni…

OCHIUL NUMĂRUL 4

Ai încercat să ajuți pe toți cei care au avut nevoie de ține, ți-ai dat chiar și sufletul pentru unele persoane, dar degeaba. Chiar dacă timpul a trecut, tu tot te mai întorci câteodată în trecut și te gândeșți la tot ceea ce s-a întâmplat. Și îți pare rău, îți pare rău pentru unele lucruri din trecut care s-au întâmplat.

Ai vrut să faci tot posibilul că cineva să rămână lângă ține, dar degaba. Acea persoană avea ochi pentru altcineva și te-a dezamăgit foarte tare, iar din cauza această te comporți rece cu unele persoane și le ți la distanță.

OCHIUL NUMĂRUL 5

Nu-ți mai pasă de ceea ce a fost în trecut. Singurul tău scop este să-ți faci un viitor cât mai frumos și să lupți doar pentru ține. Încerci să dai uitării tot la fel cum au făcut și acei prieteni din viață ta cu ține.

Ai descoperit că fiecare lovitură din viață ta îți da putere și îți oferă lecții de viață. Nu-ți pare rău și nu regreți absolut nimic din tot ceea ce s-a întâmplat. Nu mai trăiești în trecut de mult timp. Inima ta are foarte multe cicatrici și ar vrea să le acopere cât mai curând.

Dar pentru asta are nevoie de cineva care să-i ofere dragoste și să fie întotdeauna lângă ea, să o iubească tot timpul.

OCHIUL NUMĂRUL 6

Au spus că nu o să plece, dar fix asta au făcut. Ți-ai pus încrederea fix în cei care nu meritau nici măcar un simplu bună din partea ta. Ai vrut să fie bine, dar s-a întâmplat fix inversul. Ai dus dorul cuiva care se află departe de ține, voiai să fie lângă ține, aproape, în fiecare noapte. Acea persoană te-a făcut să-i duci dorul foarte mult timp.