Alege un simbol şi vei şti în care etapă a vieţii eşti!

Pe masură ce trecem prin diverse etape ale vieţii, personalitatea se modelează. Acest lucru face parte din evoluţia noastră ca oameni pe Pământ. În mod interesant, aceste etape ale vietii nu au nicio legătură cu vârsta. Carl Jung, unul dintre cei mai mari psihiatri şi psihanalisti ai lumii, spunea ca aceste faze depind de drumul pe care ne este menit sa mergem.

22 oct. 2018, 18:58
Alege un simbol şi vei şti în care etapă a vieţii eşti!

Priveste cu atentie imaginea de mai sus. Alege simbolul care te atrage cel mai mult. Nu sta foarte mult pe ganduri, ci bazeaza-te doar pe instinct. Apoi citeste semnificatia simbolului ales.

Simbolul 1 – Faza atletica

Aceasta este cea mai imatura etapa a vietii, in care oamenii sunt narcisisti, obsedati de sine. In aceasta perioada, oamenii sunt preocupati de modul in care arata si considera ca Universul sa invarte in jurul lor. Sunt „orbi” la tot ce inseamna trairile altora.

In mod ironic, tot in aceasta perioada lipsa respectului de sine este foarte puternica. Dar ei incearca sa epateze pentru a acoperi acest defect.

Simbolul 2 – Faza razboinica

Dupa ce renunta la faza atletica, oamenii intra in faza razboinica. Sunt mai maturi si au invatat ca trebuie sa-si asume consecintele propriilor fapte. Ei stiu ca sunt singurii responsabili pentru ceea ce li se intampla in viata. In aceasta etapa sunt si mai multe lectii de invatat, de constientizat, de asumat. Unele lectii sunt foarte dure, dar necesare pentru a evolua.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...