ALEGE un trandafir şi află secretele personalităţii tale

Trandafirul este una dintre cele mai populare flori la nivel mondial. Potrivit oamenilor de stiinta, trandafirul a aparut pe pamant in urma cu 40 de milioane de ani, insa potrivit unor surse istorice prezenta sa a fost remarcata in urma cu 5 milenii. Trandafirii erau destul de obsinuiti in China si Sumer, dar si egiptenii antici ii indrageau.

RomaniaTV.net
30 iul. 2017, 20:30
ALEGE un trandafir şi află secretele personalităţii tale

Datorita proprietatilor sale antiseptice, trandafirul a fost utilizat si in medicina. Petalele sale contin cantitati importante de uleiuri eterice si tocmai de aceea poate fi folosit ca antibiotic natural. Uleiul esential de trandafir este utilizat in aromoterapie in timpul masajelor. Insa aceasta floare superba poate dezvalui o multime de lucruri si despre personalitatea ta.
Priveste imaginile de mai sus si alege trandafirul care ti se pare cel mai frumos. Iata ce spune despre tine alegerea facuta.

Trandafirul 1

Esti o persoana extrovertita si curajoasa, iar calitatea pe care ti-o pretuiesti cel mai mult este onestitatea. Multumita intuitiei ascutite esti capabil sa detectezi imediat minciuna, iar daca o persoana te-a pacalit o data nu vei mai avea niciodata incredere in ea. Iti place sa ai totul planificat, stii foarte bine ce vrei sa obtii si nu-ti este teama sa muncesti pana cand iti atingi scopul urmarit. Uneori te stresezi sau te enervezi prea mult pentru ca nu stii mereu cum sa controlezi tensiunea. Tocmai de aceea, este important sa-ti faci timp pentru odihna si relaxare. Mergi la o scurta plimbare si priveste natura pentru o vreme. In acest fel se vor imbunatati atat viata personala cat si cea profesionala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO