ALEGERI 2014. Dragnea: A existat un număr impresionant de votanţi pe listele suplimentare şi la Bucureşti

REZULTATE ALEGERI 2014. Preşedintele executiv al social-democraţilor, Liviu Dragnea, a susţinut vineri, la finalul întâlnirii cu organizaţia PSD Bucureşti, că au existat votanţi pe listele suplimentare şi în Capitală la turul I al prezidenţialelor, cei mai mulţi fiind în sectorul 1.

07 nov. 2014, 12:34
ALEGERI 2014. Dragnea: A existat un număr impresionant de votanţi pe listele suplimentare şi la Bucureşti

REZULTATE ALEGERI 2014. ‘Am încheiat discuţiile cu organizaţiile din Bucureşti. Din analiza făcută şi de ei şi de noi, ca şi concluzie, şi în turul doi o să fim pe primul loc în Bucureşti. Am stabilit toate acţiunile care trebuie realizate, modul de colaborare cu cei care ne sprijină în această campanie electorală, modul de organizare. Şi ei au spus, ca şi ceilalţi colegi din judeţe, că a fost un număr impresionant şi neobişnuit de votanţi pe listele suplimentare. Am stabilit să încercăm să ne organizăm în aşa fel încât să nu existe pericolul unui vot multiplu pentru Iohannis’, a afirmat Liviu Dragnea la sediul central al PSD, scrie Agerpres.

Întrebat cum comentează scorul obţinut de organizaţia PSD sector 1, Dragnea a răspuns că ‘acolo a fost cel mai mare număr de votanţi pe listele suplimentare’.

REZULTATE BUCUREŞTI. BEC: Ponta a câştigat cinci sectoare. Iohannis, învingător în 1. Macovei, pe locul 3