ALEGERI 2014: I se şopteşte sau nu lui Klaus Iohannis imnul în cască de către consilieri? VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Klaus Iohannis a adus imaginile zilei atunci când a intonat imnul naţional într-o conferinţă de presă. 

14 nov. 2014, 12:07
La începutul conferinţei în care a cântat imnul naţional, Klaus Iohannis face un gest ciudat, ducându-şi mân la ureche ca şi cum ar vrea să aranjeze ceva. De altfel, la a doua dezbatere dintre el şi Victor Ponta, când prestaţia candidatului ACL a fost mult mai bună decât în prima, presa a scris că Iohannis ar fi avut o cască în ureche, consilierii şoptindu-i răspunsurile la întrebări. 
 
Gestul lui Iohannis este unul extrem de rapid, părând că vrea să aranjeze ceva în ureche. 
 

Potrivit unor informatii publicate de cancan.ro ,  Iohanis a avut in ureche, pe tot parcursul emisiunii de la B1TV, o casca minuscula in ureche, conectata wireless, prin care un consilier il sfatuia cum sa reactioneze la intrebarile lansate de contracandidatul sau si moderator. De altfel, Ponta pare sa fi remarcat ca se intampla ceva cu Iohannis si i-a atras atentia, in timpul emisiunii, ca se uita pe pereti in timp ce el vorbeste. Candidatul ACL i-a replicat: „Uneori e mai interesant”.

Căştile wireless sunt la modă printre elevi şi studenţi, în timpul examenelor. Pe site-urile de specialitate sunt zeci de oferte, căştile ”invizibile” fiind disponibile în diverse variante, cum ar fi în culoarea pielii sau reducerea zgomutului de fond.