ALEGERI 2014. Mircea Toader: Dacă Iohannis ar negocia cu alţii ar trebui să facă compromisuri şi nu mai vrem

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Deputatul PDL Mircea Toader a declarat, miercuri, la Galaţi, într-o conferinţă de presă, că este bine că Klaus Iohannis nu negociază voturile cu candidaţii de dreapta care nu au intrat în turul II, pentru că ar trebui să facă compromisuri şi acest lucru trebuie evitat.

05 nov. 2014, 12:34
ALEGERI 2014. Mircea Toader: Dacă Iohannis ar negocia cu alţii ar trebui să facă compromisuri şi nu mai vrem

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mircea Toader a spus că, oricum, voturile Elenei Udrea şi ale Monicăi Macovei vor veni în mod ,,natural’ spre dreapta fără a fi nevoie de negocieri, scrie Agerpres.

,,Da, sunt de acord cu Iohannis că nu negociază cu candidaţii de dreapta care nu au intrat în turul II. Iată, la Monica Macovei, şi noi avem acelaşi discurs ca şi ea privind neimplicarea politicului în justiţie şi cel care a votat-o pe Monica Macovei credeţi că-l va vota pe Ponta vreodată? Nu. Deci ce să negociezi? Dacă eşti de dreapta, dai votul în mod natural spre dreapta. Dacă negociezi, trebuie să faci compromisuri. Nu mai vrem să facem compromisuri. Ce să negociem cu Elena Udrea, că acolo sunt toţi pedişti, toţi care au plecat de la noi sunt acolo. Ce o să facă? Nu o să se ducă la vot? Vor merge tot către noi. Deci, nu ne facem probleme din astea’, a afirmat Toader. 

CITEŞTE ŞI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis a identificat „cauzele” scorului mic obţinut în unele judeţe