ALEGERI 2020. Vasile Dîncu cere amânarea scrutinului: Ne trebuie moarte pentru voturi?

Președintele interimar al Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a declarat, luni, la „Marius Tucă Show”, că alegerile locale și parlamentare ar trebui amânate până în luna martie a anului viitor.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 08:05
ALEGERI 2020. Vasile Dîncu cere amânarea scrutinului: Ne trebuie moarte pentru voturi?

ALEGERI 2020. Unul dintre motivele pentru care Guvernul trebuie să fie demis ar fi, potrivit lui Dîncu, chiar organizarea alegerilor, în plină epidemie de coronavirus.

„Moţiunea de cenzură este o cerere socială, un val de nemulţumire faţă de Guvern. Oamenii îşi doresc asta. (…) Activul de partid vrea sânge, o bătălie la centru pe care să o ducă şi ei. Guvernul trebuie eliminat ca sa nu influenţeze alegerile. Face cadouri în vreme de coronavirus. (…) Nu poţi argumenta căderea Guvernului, doar prin greşelile făcute. (…) Această moţiune trebuie argumentată şi prin dorinţa Guvernului de a face alegeri în vreme de coronavirus”, a spus Dîncu.

ALEGERI LOCALE 2020. Traian Băsescu, după ce ce şi-a anunţat candidatura: „Eu nu prea ştiu să pierd”

Președintele interimar al Consiliului Național al PSD spune că cel mai bun moment pentru alegeri ar fi luna martie 2021. „Populaţia este îngrijorată. Ne trebuie moarte pentru voturi? (…) Ar fi rational ca alegerile din 27 septembrie să se amâne. (…) Cea mai bună ocazie ar fi în martie, cu o pauză de o săptămână pentru alegerile locale şi parlamentare”, a declarat Vasile Dîncu.


loading...