Alegeri cu repetiţie. Linişte la Curcani, incidente la Mangalia şi în Arad

Publicat: Luni, 25 Iunie 2012 09:34 // Actualizat: Luni, 25 Iunie 2012 09:51 // Sursa: România TV

Alegerile locale s-au repetat în câteva localităţi din ţară, după ce scrutinul din 10 iunie a fost anulat din cauza unor incidente electorale.

Foto: România TV

În urmă cu două săptămâni, locuitorii din comuna Curcani, din judeţul Călăraşi, au fost "vedetele" alegerilor locale desfăşurate în România. Candidaţi la primărie care făceau praf urnele de vot, ştampile pierdute, alegători furioşi - acestea sunt numai câteva dintre scenele care se petreceau pe 10 iunie la Curcani. Duminică, alegerile au fost organizate din nou, iar scrutinul s-a desfăşurat fără incidente.

Incidente au fost în schimb la Mangalia şi în satul Drăuţ, din judeţul Arad.

La Mangalia, o femeie i-a anunţat pe poliţişti că, atunci când a mers să voteze, a constatat că pe listele electorale apărea că îşi exercitase dreptul de vot.

Şi în satul Drăuţ, din comuna arădeană Târnova, procesul electoral fost întrerupt o jumătate de oră, după ce s-a constatat că 58 de persoane votaseră pe buletine pe care nu era aplicată ştampila de control. Ca o masură cu totul specială, Biroul Electoral Judeţean Arad a fost mutat chiar în comună, iar membrii Biroului s-au plimbat prin toate cele 6 sate, pentru a supraveghea alegerile.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri locale alegeri locale 2012 curcani incidente electorale Mangalia
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7228
RON
18 Jun
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H